Anasayfa » Plastik imalat ve satış » Kimya ve Yan Sanayi » İZMİR Plastik imalat ve satış » SPM Sünger Plastik Materyalleri San. Tic. Ltd. Şti.

SPM Sünger Plastik Materyalleri San. Tic. Ltd. Şti.


Cumhuriyet Mah. Ormaniye Yanı No:1 Ayrancılar, Torbalı, İZMİR

Telefon1: 0232 854 10 64

Telefon2: 0530 310 63 98

Fax: 0232 854 13 74

Web: www.spm.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:14 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:11
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Almanya İhracat

SPM 2004 yılında kurulmuştur. Teknoloji yoğun üretim bandıyla medikal sektöre hasta konforu konusunda çözümler sunmaktadır. Kurulduğu yıllarda üretiminin tamamını ihraç eden SPM zamanla kendi markası altındaki antidekübitüs yatakları yurtiçi piyasasına da sunmaya başlamıştır. Kendi markası dışında, sahip olduğu teknolojik altyapı ve tecrübe ile sektördeki bir çok firmaya üretim tedarikçiliği de yapmaktadır. Hedef, dünya standartlarında gerçekleştirilen antidekübitüs hasta yatağı üretiminde yüksek kaliteyi ve müşteri memnuniyetini artan bir ivme ile devam ettirerek sektörümüzde dünya markası olabilmektir.


Ürün ve Hizmetler


SPM BASIC
SPM Basic, SPM ürün grubunun başlangıç yatağıdır. Özel kesimi sayesinde tüm somyalara uyum sağlar. Bölgesel dizaynı ile kullanıcının rahat etmesi sağlanır. Hava kanalları terlemeyi azaltır. İstenilen her ölçüde yapılabilmesi sayesinde tüm somyalara uygulanabilir. Tek parça dizaynı klasik parçalı yataklara ciddi bir alternatif oluşturur.
SPM VARIOFLEX
SPM Varioflex’in çok özel tasarımı insan vücudunun anatomik yapısına göre şekillendirilmiştir. Vücudun ağırlık merkezleri baz alınarak tasarlanan yatak kullanıcısına maksimum konfor sunar. Yuvarlatılmış temas noktaları sayesinde yatakla vücut arasındaki temas noktaları azaltılarak basınç alanları minimize edilmiştir. Yatağın en büyük özelliği özel tasarımı sayesinde son derece esnek olabilmesidir. Bu da her somya ile mutlak uyum anlamına gelmektedir. Özel hava kanalları kullanıcı ile yatak arası
SPM VISCOSTYLE
SPM Viscostyle yüksek yoğunluktaki viscoelastik malzemesinin kesimindeki özel geçme sistemi ile alt katmandaki yüksek yoğunluklu HR dolgu malzemesi ile birleştirilen özel bir yataktır. Üst katmandaki kanallar viscoelastik malzeme vücudu sararken yatağın nefes alabilmesine katkıda bulunur. Alt katmanı insan vücudunun anatomik yapısına göre dizayn edilmiştir. Bu dizayn, kullanıcının vücut ağırlığının yatak yüzeyine eşit dağılmasına katkı sağlar ve yüksek yoğunluğa ve esnekliğe sahip dolgu malzemes
SPM SOFTSENSE
SPM Softsense kullanıcısına yumuşak bir yatış sağlar. Üst yüzeyindeki özel dolgu malzemesi kullanıcısını sararak ağırlığın yatağa eşit olarak dağılmasını sağlar. Alt yüzeydeki sert dolgu malzemesi kullanıcıya yeterli desteği sağlayarak yatış konforunu arttırır. Tüp dizaynındaki hava kanalları hava dolaşımını sağlar ve ısı birikimine engel olur.
SPM VISCOLITHE
SPM Viscolithe, viscoelastik yatış yüzeyi yüksek yoğunluktaki alt yüzey ile birleştirilerek oluşturulmuş son derece rahat ve hareketli somyalar ile uyumlu bir yataktır. Yatış yüzeyinde ısı ve ağırlığa duyarlı viscoelastik malzeme kullanılmaktadır. Alt katmandaki yüksek yoğunluklu dolgu malzemesi değişken yapısıyla hem ağırlık dağılımına yardımcı olur hem de hava kanalları sayesinde kullanıcının vücudundaki ısı birikimini engeller.
Plastik çatal, kaşık, bıçak, tabak, bardak, kase, plastik medikal ürünler. Sünger hasta yatağı, viscoelastik - visco yatak, antidekübitüs minder, yatak, yastık.

Medikal, plastik sektörleri

#plastik medikal #sünger yatak #yastık visco #decubitus enjeksiyon #üretici imalatçı


Benzer Firmalar