Softline


Bayar cad.Gülbahar sok.No:17 Perdemsac Plaza 9/97

Telefon1: 0216 373 44 07-112

Telefon2:

Fax: 0216 373 45 68

Web: www.softlinegroup.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Rusya,BDT,Orta Asya Türk Cumhuriyetleri

Yazılım lisansına sahip olmak – profesyonel olarak yönetilen her şirketin en önemli operasyonlarındandır. Lisans alınması ve yazılım satışı – Softline şirketler grubunun ana uzmanlık alanıdır. Bunun dışında, şirketimiz – ,danışmanlık,eğitimve benzeri hizmetler gibi yazılım ürünlerinin en iyi şekilde kullanılması ile ilgili tüm ilave hizmet yelpazesini sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Softline, işletim sistemlerinden ofis uygulamalarına, güvenlik yazılımlarından grafik ve çizim yazılımlarına kadar geniş bir yelpaze sunmaktadır.Tüm lisanslı yazılım gereksinimlerinizi en iyi şekilde karşılayacaktır.

Değişen gereksinimlerinizi değerlendirmenize yardımcı olmaktan ve yeni hedeflerinize ulaşmanıza destek olacak hizmetlerimizi size sunmaktan mutluluk duyacağız.Lisanslı yazılımı geçmek için benimle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

İş ortağı olduğumuz önde gelen başlıca yazılım üreticileri aşağıdadır.Ve bu rakam düzenli olarak büyümeye devam etmektedir…

MICROSOFT, ORACLE, IBM, BORLAND, NOVELL, ADOBE, ABBYY, ACD SYSTEMS, ACRONIS, AGNITUM, ATLINUX, ALTOVA, ASP LINUX, ATTACHMATE, AUTODESK, AUTODESK MNE, BUSINESS OBJECTS, CA, CAMBRIDGESOFT, CITRIX, CMA, CODEGEAR, COMPONENT ONE, COMSOL, COREL, CRYSTAL BALL, CSOFT DEVELOPMENT, DISKEEPER, ENTENSYS, ESET, ESTIMAP, FAMATECH, FASTREPORTS, FILEMAKER, GFI, GOLDENSOFTWARE, HYPERMETHOD, INTEL, INTERACT, KASPERSKY, KERIO, MAPLESOFT, MATHWORKS, MACAFEE, NERO, NOKIA, NOVELL, O&O SOFTWARE, ONTRACK, PANDA, PERVASIVE, PROMT, PTC, QUARK, REDHAT, SONY, STATSOFT, SYMANTEC, THINPRINT, TECHSMITH, THE BAT, TRENDMICRO, VMWARE, WINGATE...


#lisanslama,yazılım #software,lisanslı yazılım # # #


Benzer Firmalar