şallı group


güneşli mh no 15 bağcılar

Telefon1: 05347641076

Telefon2:

Fax: 05347641076

Web: www.albatroskahve.blogcu.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:34 (Yönetici:4 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sizlere Türkiye’de yeni piyasaya çıkan ürünümüzü tanıtmak istiyorum.
Albatros pazarlama güvencesiyle, Malezyadan ithal tamamen doğal ortamında üretilmiş çay ve kahveyle hayatınızın yeniden enerjiyle dolacağına inanıyoruz. Artık stres, yorgunluk ve bitkinliğe son. Cinsel gücü arttırıcı, afrodizyak etkisiyle de hayatınızın vazgeçilmezleri arasında bu mükemmel ürüne yer açın. Ürünümüz ilaç değildir. Hiç bir yan etkisi ve insan vücuduna hiç bir zararı yoktur. Tamamen doğal ve Tarım ve Köy işleri Bakanlığının onayıyla satışa çıkmıştır. 1 saat içinde etkisini hisedebilir ve bu keyifi 48 saat sürdürebilirsiniz..

Enerji Çayı ve kahvesi nedir ?

Günlük tüketilen çay ve kahveyle birlikte 5 mükemmel bitkiyle desteklenerek hazırlanmış karışım bir içecektir. Normal çay ve kahve gibi tüketilebilir. Bu mucize içeceği ilaç veya alkolle de tüketmenizde hiçbir sakınca yoktur.

Enerji Çayı ve Kahvesinde Kullanılan bitkiler nelerdir ?
Keçiboynuzu, Amerikan cinseği, Japon eriği, Saw palametto, demir dikeni. Muhteşem karışımından elde edilen enerji içeceği tamamen doğal ve bitkiseldir.

Faydaları;

Gün içinde;

-Bağışıklık sistemini güçlendirir.
-Yaşlanma sürecini geciktirir.
-Yorgunluğu azaltır.
-Kan dolaşımını hızlandırır.
-Hafızayı güçlendirir.

Cinsel Sıkıntıları ortadan kaldırmada;

-Cinsel performans öncesi tedirginliği azaltır.
-Kadın ve erkekte cinsel isteği ve duyarlılığı arttırır.
-Erken boşalma problemine yardımcı olur.
-Sperm sayısını ve yoğunluğunu arttırır.
-Cinsel performansın süresini uzatır.

Albatros çay ve kahve ilaç değildir. Hiçbir yan etkisi olmayıp, tamamen doğal olarak günlük tüketim için üretilmiştir. Albatros çay ve kahve Tarım ve Köy İşleri Bakanlığının onayıyla ülkemizde satışa sunulmuştur.





Ürün ve Hizmetler


ALBATROS KAHVE VE ÇAY
Sizlere Türkiye’de yeni piyasaya çıkan ürünümüzü tanıtmak istiyorum. Albatros pazarlama güvencesiyle, Malezyadan ithal tamamen doğal ortamında üretilmiş çay ve kahveyle hayatınızın yeniden enerjiyle dolacağına inanıyoruz. Artık stres, yorgunluk ve bitkinliğe son. Cinsel gücü arttırıcı, afrodizyak etkisiyle de hayatınızın vazgeçilmezleri arasında bu mükemmel ürüne yer açın. Ürünümüz ilaç değildir. Hiç bir yan etkisi ve insan vücuduna hiç bir zararı yoktur. Tamamen doğal ve Tarım ve Köy işleri Ba
Sizlere Türkiye’de yeni piyasaya çıkan ürünümüzü tanıtmak istiyorum.Albatros pazarlama güvencesiyle, Malezyadan ithal tamamen doğal ortamında üretilmiş çay ve kahveyle hayatınızın yeniden enerjiyle dolacağına inanıyoruz. Artık stres, yorgunluk ve bitkinliğe son. Cinsel gücü arttırıcı, afrodizyak etkisiyle de hayatınızın vazgeçilmezleri arasında bu mükemmel ürüne yer açın. Ürünümüz ilaç değildir. Hiç bir yan etkisi ve insan vücuduna hiç bir zararı yoktur. Tamamen doğal ve Tarım ve Köy işleri Bakanlığının onayıyla satışa çıkmıştır. 1 saat içinde etkisini hisedebilir ve bu keyifi 48 saat sürdürebilirsiniz.. Enerji Çayı ve kahvesi nedir ? Günlük tüketilen çay ve kahveyle birlikte 5 mükemmel bitkiyle desteklenerek hazırlanmış karışım bir içecektir. Normal çay ve kahve gibi tüketilebilir. Bu mucize içeceği ilaç veya alkolle de tüketmenizde hiçbir sakınca yoktur. Enerji Çayı ve Kahvesinde Kullanılan bitkiler nelerdir ?Keçiboynuzu, Amerikan cinseği, Japon eriği, Saw palametto, demir dikeni. Muhteşem karışımından elde edilen enerji içeceği tamamen doğal ve bitkiseldir. Faydaları; Gün içinde; -Bağışıklık sistemini güçlendirir.-Yaşlanma sürecini geciktirir.-Yorgunluğu azaltır.-Kan dolaşımını hızlandırır.-Hafızayı güçlendirir. Cinsel Sıkıntıları ortadan kaldırmada; -Cinsel performans öncesi tedirginliği azaltır.-Kadın ve erkekte cinsel isteği ve duyarlılığı arttırır.-Erken boşalma problemine yardımcı olur.-Sperm sayısını ve yoğunluğunu arttırır.-Cinsel performansın süresini uzatır. Albatros çay ve kahve ilaç değildir. Hiçbir yan etkisi olmayıp, tamamen doğal olarak günlük tüketim için üretilmiştir. Albatros çay ve kahve Tarım ve Köy İşleri Bakanlığının onayıyla ülkemizde satışa sunulmuştur.

#cinsellik #gida # # #


Benzer Firmalar