BAYSALLAR REGÜLATÖR


MERKEZ MAH GÜNGÖREN CAD.9/1 SK NO 13 BAĞCILAR/İSTANBUL

Telefon1: 212 4622611-12

Telefon2: 212 462 44 42

Fax: 212 4610982

Web: www.baysalregulator.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1990 Yılında kurulan BAYSALLAR ELEK. İNŞ. GIDA. TEKS. SAN. TİC. LTD. ŞTi. Voltaj regülatörleri konusunda faaliyetlerine baslamıştır.Kurulduğu günden bu yana içerisinde yeraldığı sektördeki teknolojik gelişmelere paralelel olarak kendisini sürekli yenilemiştir.

Teknolojinin giderek gelişmesiyle insan yaşamını elektriğe daha bağımlı hale gelmiştir. İş ortamı ve günlük hayatta kullanılan cihazların tümü elektrik enerjisiyle çalır. Ülkemizde elektrik enerjisi sorunu giderek daha yoğun bir şekilde hissedilmektedir.Şebekede oluşan parazit ve dengesizlikler yüzünden sık sık istenmeyen tatsız durumlarla karşılaşılmaktadır. Bu sorunlara özüm ve katkıda bulunmak inancı ile kararlı ve düzenli olarak servo elektronik voltaj regülatörleri ve kademeli regülatör olarak imalat yapmaktadır.

Öncelikli inancımız kaliteli mal üretmek ve müşteri memnuniyetinin temel unsurlarından biri olan satış sonrası teknik servis hizmetinede cok önem vermektedir. Bu hizmeti GARANTI belgesi ve uzman teknik kadrosuyla yurt çapında uygulamaktadır.


Ürün ve Hizmetler

SERVO VOLTAJ REGÜLATÖRLERİMİKRO İŞLEMCİLİ VOLTAJ REÜLATÖRLERİSTATİK REGÜLATÖRLERVARİAK ÇAŞİTLERİTRANSFORMATÖRLER

# SERVO REGÜLATÖR #KOMBİ #BAYSALLAR BAYSAL #VARYAK #VARİAK


Benzer Firmalar