PERA GAYRİMENKUL EMLAK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ


birlik sanayi sitesi 3.cad.1.iş merkezi kat:3 no:43 Beylikdüzü Migros yanı

Telefon1: 2128753744

Telefon2:

Fax: 2128753744

Web: www.pera-tr.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2008 yılında kurulan Pera Gayrimenkul ; müşteri memnuniyeti odaklı hizmet politikası , her zaman güncel geniş portföyü, gayrimenkul alım-satım-kiralama öncesi ve sonrası danışmanlığı emlak sektöründe güveni ve hizmet kalitesini ilke edinmiş bir firmadır. Öncekli faaliyet bölgelerimiz İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü-Adakent-Megakent-Migros Arkası-Beykent-Yeşilkent-Kumburgaz-Tatilya Tarafı-Büyükçekmece-Avcılar-Çatalca-Silivri-Çerkezköy-Çorlu dir.
Pera Emlak herhangi bir gayrimenkul alımınızda sizlere ihtiyacınız ile ilgili alternatifler sunarak aralarında gerçek değerlerle mukayeseler yapma imkanı verir. Pera Emlak herhangi bir gayrimenkul satımında, gayrimenkulü doğru tanımlayarak az zamanda talep eden çok kişiye bu gayrimenkulü tanıtma görevini üstlenir. Pera Emlak müşteri taleplerini iyi analiz ederek , müşterilerine istenilen kriterler dışında yer göstermemeği şirket politikası haline getirmiş, böylece müşterilerinin boşa zaman kaybetmesini önlemeye çalışmaktadır.



Ürün ve Hizmetler

beylikdüzü, adakent, megakent, migros, yeşilkent, beykent, gürpınar, tatilya tarafı, e5 üzeri, kumburgaz, silivri, çatalca, çorlu, çerkezköy, büyükçekmece, satılık, kiralık, daire, işyeri, ofis, konut, arsa, villa, çiftlikevi, yazlık, kışlık, emlak, bizimkent, sanayi arsası, fabrika

#satılık kiralık #beylikdüzü tatilya #daire arsa #beykent işyeri #emlak çerkezköy


Benzer Firmalar