Tasarım Noktası


1443 sk. Kıbrıs Şehitleri cd. No:147/302

Telefon1: 0232 463 9268

Telefon2: 0555 413 0095

Fax: 0232 463 9268

Web: www.TasarimNoktasi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:24/02/2007
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Yaratıcı fikirler ve uygulamaları ile logo & amblem tasarımı, kurumsal kimlik, internet sitesi, interaktif cd, fuar standı, 3 boyutlu modelleme, ofset baskı hizmetleri, promosyon, tekstil baskı, dokuma tasarımı ve diğer sanatsal alanlarda hizmetlerini sürdürmektedir.

Söylenen zamanda iş teslimi ve proje devam ederken müşteriyle devam eden sıcak ilişki, yalnızca istenilenlerin doğru aktarılmasında değil, tasarım sürecinden başlayarak yapılan detaylı sunumlar ve açıklamalı anlatımlarla hataları ve yaşanabilecek diğer aksaklıkları minimuma indirir. Bu da ortaya istenilene ve ihtiyaca en uygun sonucu ortaya çıkarır.

Her projenin özel olarak ele alındığı çalışma ortamımızda ortaya çıkan her sonuç Tasarım Noktası`nın kendi referansı olacağından, işler özenilerek ve özveriyle yapılmaktadır.

Rakiplerinizden farkınızı göstermenin ve doğru hedef kitleye ulaşmanın profesyonel çözümü için bizimle irtibata geçin.


Ürün ve Hizmetler

Tasarım stüdyosu, grafik tasarım, web, internet sitesi, interaktif cd, logo, amblem, kurumsal kimlik, katalog, broşür , ambalaj tasarımı, matbaa hizmetleri, ofset baskı hizmetleri, ilüstrasyon, duvar panosu, seramik, heykel, aksesuar tasarımı, tekstil tasarım, tekstil baskı, dokuma, ev tekstili, promosyon, sanat danışmanlığı, proje taip, internet reklamcılığı, banner tasarımı, seo, arama motoru optimizasyonu, google, yönetim paneli

#Reklam ajansı #internet sitesi #matbaa hizmetleri #sanat danışmanlığı #tasarım


Benzer Firmalar