Anasayfa » Otomotiv » Otomotiv ve Yan Sanayi » KONYA Otomotiv » HİPOMAK HİDROLİK

HİPOMAK HİDROLİK


Makparsan Özel Org. San.

Telefon1: 0090 0332 342 59 71

Telefon2:

Fax: 0090 0332 342 59 71

Web: www.hipomak.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1988
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1988 yılında Ziya CAMGÖZ tarafından kurulan ve mütevazi bir atölyede sadece 2 çeşit pompa ile üretime başlayan firmamız bugün yüzlerce hidrolik pompa, PTO ve valf çeşidiyle yurtiçinde ve dört kıtada siz değerli müşterilerine kaliteli hizmet sunmaya çalışmaktadır.

Kurulduğu ilk günden itibaren kaliteyi ön planda tutan firmamız bugünlere sizlerin güveniyle başarılı bir şekilde gelmiştir.

Firmamızın kurucusu SN Merhum Ziya CAMGÖZ`ün üstlün gayretleri sayesinde firmamız bugün ülkemizin seçkin firmaları arasındaki yerini almıştır, Daha soma şirketin başına geçen Mehmet ve Uğur CAMGÖZ kardeşler babalarının yolunda ilerleyerek şirketimizin başarılarında pay sahibi olmuşlardır.

Firmamızda faaliyetlerin daha düzenli bir şekilde yapılabilmesi için şahıs firmamızın üretici firma adı ZİYA USTA HİDROLİK LTD. ŞTİ. olarak şirketleştirilmiştir.

Dış ticaret faaliyetleri içinde HİPOMAK DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. kurulmuştur.

Globalleşen dünyamızda hızla gelişen teknolojiyi yakından takip eden firmamız pazardaki payini arttırmak için disiplinli uzman kadrosuyla Ar-Ge çalışmalarında da büyük önem vermektedir.

CE, TSEK, ISO 9001 kalite ve yönetim belgelerine sahip olan firmamız `KALİTE HEDEFİMİZ DEĞİL STANDARDIMIZDIR` ilkesiyle siz müşterilerimize hizmet etmeye devam edecektir


Ürün ve Hizmetler

Hidrolik Pistonlu Pompalar
Hidrolik Dişli Pompalar
Güç Aktarma Kutuları (PTO)
Hidrolik Valfler
Hidrolik Adaptörler
Kardan Milleri
Pnömatik Controller

# # # # #


Benzer Firmalar