DOGUSSAN MUHENDISLIK LTD


perpa ticaret merkezi b blk kat 2 no9 okmeydanı

Telefon1: 02122101026

Telefon2:

Fax: 02122228094

Web: www.dogussan.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1991
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:5 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Italya -Almanya-Hollanda

1991 Yılında Karaköy Perşembe Pazarı caddesinde ticaret hayatına başlıyan DOĞUŞSAN MÜHENDİSLİK LTD , konusunda nitelikli dünya şirketlerinin TÜRKİYE DİSTRÜBİTÜRLÜKLERİNİ yürütmektedir . .
DOĞUŞSAN MÜHENDİSLİK LTD ,Endüstriyel Vakum ve Hortum Sistemleri konusunda 17 yılı aşkın bir süredir büyüyen iş hacmi ile müşterilerine daha iyi hizmet vermek için Ticaret merkezi ndeki yeni yerinde gıda ve ilaç sektörü başta olmak üzere kimya ve tekstil sektörlerine makine ve ekipman ve yardımcı endüstriyel ürünlerin ithalatını ve stoktan satışını yapar.


Ürün ve Hizmetler

`VAKUM MARKET’ imiz de Temsilcisi olduğumuz italyan DVP vakum (kuru ve yağlı tip) pompaları, vakum aksesuarları, Tek/Çift türbin blower lar , hava Tahrikli Double Diyafram pompalar (RTS), peristaltic pompalar, positive displacement blower üniteleri, slide gate ler ve özellikle yoğun toz ortamları yaşandığı endüstriyel tesislerde Alman INFASTAUB ve INTENSIVE FILTER her türlü toz tutma üniteleri, DEPURECO ve RGS IMPIANTI endüstriyel monofaze, trifaze süpürge, PNÖMATİK transfer sistemleri , DMN WESTINGHOUSE rotary vanalar, ayrıcı vanalar , RTS BLOWER Tek ve çift Türbin side channel blower lar , MASTERFLEX AG Alman malı FDA onaylı ısı ve kimyasallara dayanıklı çok çeşitli endüstriyel hortumların ithalatı ve satışı yapılmaktadır.
Şirketimizin anlayışı çalışanlarının uzun yıllar profesyonel deneyim, bilgi ve tecrübesi ile uluslararası iş ortaklarımızla devamlı çözüm odaklı çalışmak olup yeniliklerin takipcisi olarak en yüksek standartlarda müşteri memnuniyeti sağlıyacak ticari ve teknik destek hizmetleri vermektir.

#DVP VAKUM POMPASI #VAKUM SÜPÜRGE #ROTARY VANA DMN DIVERTER #VAKUM SÜPÜRGESİ CFM #BLOWER RTS BLOWER


Benzer Firmalar