EVEREST BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ.


KEMERDERE MEVKİİ 19 MAYIS CAD. NO:19 A.DUDULLU

Telefon1: 216 527 80 80

Telefon2: 216 527 50 41

Fax: 216 527 49 26

Web: www.printer.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

KALİTELİYİZ HIZLIYIZ GÜVENİLİRİZ ZİRVEDEYİZ

Bilişim sektöründe bilgisayar bağlantılı ürünlerin ( Printer, Fax, Scanner ve Plotter) satış sonrası teknik destek alanında bir eksiklik olduğu ve yeterli hizmetin verilemediği tespit edilerek, uygun fiyat politikası ile kaliteli ve hızlı hizmet verilirse bu açığın kapatılacağı düşünülerek 2002 yılında EVEREST BİLGİSAYAR’ın temelleri atılmıştır.

Geçen zaman içinde öncelikli olarak TSE Hizmet Yeterlilik belgesi edinilip, OKI – CANON - GO gibi güçlü markaların Türkiye distrübütörleri ile irtibata geçilerek yetkili teknik servisleri olunmuştur. HP için ise alternatif çözüm merkezi haline gelmiştir.

Ayrıca firmamız marka bağımsız ( EPSON – XEROX – SAMSUNG – PANASONİC – LEXMARK - v.b ) her marka printer , fax , plotter ürünlerine teknik destek verebilecek kapasiteye sahip olup bu ürünlerin orijinal sarf malzeme (toner-kartuş-şerit) ve yeni cihaz ihtiyaçlarına da cevap vermektedir.

Teknik servis ekibimizin tümü ilgili markaların eğitimlerini tamamlayıp başarı sertifikalarını almış branşlarında uzmanlaşmış ve uzun süredir firmamızda çalışmaktadırlar. A.Dudulludaki 750 m² kapalı alanda 4 tane servis aracımızla kesintisiz olarak İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasındaki kurumsal müşterilerimize Everest kalitesini ve hızını yaşatmaktayız.

Sektöründeki ilklere sürekli imza atan firmamız 2008 yılında printer markasını tescil ederek yeni sloganını belirlemiştir.

TÜRKİYEDEKİ TÜM PRİNTERLARDAN SORUMLUYUZ !!!


Ürün ve Hizmetler

YETKİLİ TEKNİK SERVİS HİZMETLERİ ( KURULUM - YERİNDE VE SERVİSTE SERVİS )TSE BELGELİ YETKİLİ TEKNİK SERVİS KALİTESİYLE SERVİS HİZMETİ ADRESE TESLİM ORJİNAL SARF MALZEME PRİNTER - FAX - PLOTTER TEKNİK SERVİS HİZMETİ ORJİNAL YEDEK PARÇA TELEFON İLE TEKNİK DESTEK

#PRİNTER YAZICI #OKI SERVİS #HP SERVİS #TONER DRUM #KARTUŞ ŞERİT


Benzer Firmalar