Rido Tekstil


Adres : İMÇ Blokları 2. Blok No : 2601 Unkapanı İstanbul.

Telefon1: 0212 512 24 30

Telefon2: 0212 528 68 94

Fax:

Web: www.ridotekstil.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Rido Tekstil, 1996 yılında tekstil sektöründe faaliyetine başlamıştır. Ürün teslimatı, dikiş, montaj hizmeti veren firmamız, gerek yurtiçi ve gerekse yurtdışına ihracat yapmaktadır. Kendimize ait oluşturduğumuz kreasyonlarımızla sizlere en iyi hizmeti vermeyi amaçlamaktayız. Rido Tekstil olarak müşterilerimizden gelecek özel siparişleri istedikleri ölçülere uygun olarak hazırlayabilmekteyiz. Siparişlerinizi mail adresimizi kullanarak yada telefonla iletebilir, Rido Tekstil`in ürünlerindeki kaliteyi ve uygun fiyat avantajlarını değerlendirebilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler

Rido Tekstil Olarak müşterilerimize sunduğumuz ürünler arasında Japon Perde ve Drape Çeşitleri, tül perde çeşitleri, yatak örtüsü, cibinlik, katlamalı perde çeşitleri, fon perde, çatı, kışbahçesi çeşitlerimiz, stor, dikey, plise ve jaluzi çeşitlerimiz mevcut olup, müşterilerimizden gelecek siparişler kaliteli kumaşlarımızla hazırlanmaktadır.

Rido Tekstil, bu ürün grupları dışında perde tasarımı işi ile de müşterilerine hizmet vermektedir. Yaptırmak istediğiniz tasarımlarınız için evinize, işyerlerinize en uygun tasarımı Rido Tekstil olarak sunabilmekteyiz.


#tekstil, perde tasarımı #rido tekstil, tekstil firma #japon perde, tül perde, katlamalı perde #yatak örtüsü, cibinlik, fon perde #çatı perdesi, dikey, plise, jaluzi


Benzer Firmalar