İstanbul Perde


İstanbul PerdeAdres 1 : İmç 2. Blok No : 2508 Unkapanı İstanbul

Telefon1: 0212 528 11 48

Telefon2: 212 522 25 04

Fax: 0212 527 08 80

Web: www.istanbulperde.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1982
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1982 yılında çalışma hayatına başlayan firmamız, perde tasarımı ve döşemelik kumaş sektöründe bilgi birikimi, tecrübesi ve konusunda profesyönel kadrosu ile evlere, otellere, işyerlerine istenilen ölçü ve modellerde perde tasarımı ve uygulamaları yapmaktadır.

Müşterilerimizden gelecek siparişler kaliteli işçilik hizmeti ile şık ve günümüz perde modellerine uygun ve modern bir anlayışla hazırlanmaktadır.

Ürün Gruplarımız alt kategorisinde yer alan modellerimiz içinde hoşunuza giden model ve perde çeşidini sipariş vermek isterseniz, bilgi@istanbulperde.com.tr mail adresine maille taleplerinizi iletebilir yada telefon numaralarımızdan bizimle irtibat kurabilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler

Ürün Gruplarımız arasında yer alan Ahşap Jaluzi, Ahşap Stor Perde, Balon Perde, Çatı Perdesi, Çelik Gerdirme, Dikey Perde, İp Perde, Japon Panel Perde, Katlama Perde çeşitlerimiz, Kış Bahçesi, Metal Jaluzi, Plisse - Düette Perdeler, Rustik Perdeler, Sahne Perdeleri, Sinek Perde, Sinevizyon, Stor Perde, Tirajlı Ray ve Zebra Stor çeşitlerimizle müşterilerimize birbirinden farklı renk ve desenlerde perde modelleri sunmaktayız. Yaptırmak istediğiniz perde siparişlerinizde ölçü belirterek dilerseniz internet üzerinden, dilerseniz telefonla talepte bulunabilirsiniz.

Müşteri memnuniyeti, uygun fiyat avantajı ve kaliteli ürün çeşitlerimizle siz değerli müşterilerimizden gelecek siparişlerinizi bekliyoruz. Telefonla bilgi almak isteyen müşterilerimiz bizi 0212 522 25 04 nolu telefon numaralarımızdan arayabilirler.

#perde, tekstil, istanbul perde #jaluzi, döşemelik kumaş, #çatı perdesi, ahşap jaluzi, ahşap stor #dikey perde, ip perde, #katlama perde, sinevizyon


Benzer Firmalar