Anasayfa » Bilgisayar yazılım hizmetleri » Bilgisayar, Yazılım ve İnternet Teknolojileri » ESKİŞEHİR Bilgisayar yazılım hizmetleri » Modeno Yazılım Tasarım ve Bilgi Teknolojileri San. ve Tic. Ltd. Şti.

Modeno Yazılım Tasarım ve Bilgi Teknolojileri San. ve Tic. Ltd. Şti.


Atatürk Cad. 45/6

Telefon1: 02222217200

Telefon2:

Fax: 02222217201

Web: www.modeno.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:italya,almanya,kıbırs

2008 yılında Eskişehirde kurulan Modeno Yazılım Tasarım ve Bilgi Teknolojileri san. ve tic. ltd. şti. bugun kendi sektorunde ismi kalıplaşmış adları ön plana çıkan firmalara yazılım tasarım ve bilgi teknolojileri alanlarında hizmet vermektedir. Şirketimizin İştigal konusu başta internet ve intranet projeleri olmak üzere web tasarımı ve web programlama, b2b elektronik ticaret, internet tabanlı internet yazılımı, multimedya, kurumsal kimlik, grafiksel çözümler, online ödeme entegrasyonu, logo tasarımı, kartvizit tasarımı, sanal mağaza uygulamaları, google reklamcılığı alanlarında uygulamalar geliştirmekteyiz.


Ürün ve Hizmetler

eskişehir web tasarım, web tasarım, web dizayn, elektronik ticaret, web yazılımı, multimedya, kurumsal kimlik, grafiksel çözümler, online ödeme entegrasyonu, logo tasarımı, kartvizit tasarımı, web dizayn, alışveriş sitesi, b2b, sanal mağaza, google reklam, eskişehir modeno yazılım

#eskişehir web #eskişehir web tasarım #eskişehir yazılım #web tasarim #web design


Benzer Firmalar