Selçuklu Antik


Sanayi Sitesi Camiyolu No:35

Telefon1: 03662144154

Telefon2:

Fax: 03662144154

Web: www.selcukluantik.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Selçuklu Antik 1999 yılında kurulmuştur. Osmanlı, Selçuklu ve Kündekari tarzı el oymalı mobilya, kapı ve mihrab, mimber, vaaz kürsüsü, ayet işlemeli cami kapıları gibi cami işleri imal etmekteyiz. Dekorasyon çalısmaları yanı sıra, restorasyon çalışmalarıda yapan firmamız kapı, çerçeve, mobilya, tavan göbeği gibi eski ahşap yapıların bakım, tamir ve yenisinin yapımı işlerini de gerçekleştirmektedir.

Dekorasyon işlerinde hazır mimari projelerinizin yapımı yanı sıra mekanlarınız için Osmanlı ve Selçuklu mimarisine uygun dekorasyon projeleri de hazırlamaktayız. Ev, büro, restorant, otel gibi mekanların eskitme yani antik görünüme kavuşturulması işlerini yapmaktayız. Ürünlerimiz tamamen Osmanlı ve Selçuklu tarzında çatım ( görünüm ) yapılarak, üzerlerindeki işlemelerde Osmanlı ve Selçuklu tarzında orjinallerinden kopya edilerek yapılmaktadır. Ürünlerimizde kullanılan malzemeler aslında uygun olarak Osmanlı tarzına uygun malzemelerden seçilmektedir.

Ürünlerimizde kullanılan kereste malzemesi 1.sınıf sarıçam kerestesidir. Isteğe göre fırınlanmış ceviz ,maun,kayın kerestesi de kullanmaktayız. Mobilya üzerinde kullanılan kulp, menteşe, süslemede kullanılan kabaralar, döşemelik kumaşlar ve deriler gibi tüm aksesuarlar tarihi örneklerine uygun olarak kullanılmakta,el dokuması döşemelik kumaşlar, süslemelik altın ve gümüş varak, ferforje kapaklı dolaplar, Osmanlı tuğralı kapaklar, Osmanlı armalı dolap ve kapılar yapmaktayız.



Ürün ve Hizmetler


Cami Minberi
Osmanlı tarzı el oymalı cami minberi.
minber, mihrap, vaiz kürsüsü, cami kapısı, kündekari kapı, şark köşesi, villa dekorasyonu, konak dekorasyonu, antik mobilyalar, antika, Osmanlı tarzı mobilya, oymalı mobilya, ahşap mobilya, yatak odası, yemek odası, oturma gurubu, ahşap minber, cami dekorasyonları yapılır.

#minber imalatı #villa dekorasyonu #cami dekorasyonu #antika mobilya #oymalı mobilya


Benzer Firmalar