O&F BİLGİSAYAR


Ahmet Sapmaz Bulvarı Hayalpark Karşısı Seyhan

Telefon1: 0 322 231 0366

Telefon2: 0 322 231 0365

Fax: 0 322 321 40 45

Web: www.adanaservisi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Şirket Profili
ŞİRKET PROFİLİ

O&F Bilgisayar Sistemleri ve Danışmanlık Hizmetleri, 2003 yılında Adana`da kurulmuştur. Bir çok kurumsal firmaya bakım anlaşmalı olarak danışmanlık hizmeti vermektedir. Bilgisayar teknik servisi, notebook tamiri, web tasarımı, web hosting, domain tescil, mail hosting, bilgisayar-donanım satışı, notebook tamiri ve network kurulumu verdiğimiz hizmetlerin başında gelmektedir. Bunun yanı sıra kurumsal olmayan müşterilerimize de teknik servis ve bakım hizmeti sunmaktayız. Vermiş olduğumuz hizmetlerde müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutuyoruz.

Hedefimiz

O&F Bilgisayar olarak hedefimiz, küçük-büyük bütün işletmelerin, günün gereklerine ve teknolojinin ilerlemesine uygun olarak A`dan Z`ye tüm teknolojik ihtiyaçlarını en uygun şekilde sağlamak ve işleyişini devam ettirmektir. Bir firmanın ihtiyacı olan Donanım, Yazılım, Dinamik-Statik web sitesi tasarımı, domain tescil ve hosting hizmeti gibi servisleri müşterilerimize sunmak.

Vizyonumuz

Kullanmakta olduğunuz bilgisayar sistemlerini ihtiyacınıza en uygun hale getirmek ve maksimum seviyede faydalanmanızı sağlamak. Yeni teknolojik gelişmelerle işinizin gelişimine katkıda bulunmak. Düzenlik bakımlar yapılarak sisteminizin aksamadan ilerlemesini sağlamak. İhtiyaçlarınıza uygun, size özel, yüklenmesi ve gezinmesi hızlı, kullanıcı dostu zengin grafiklere sahip ve insanların sonrasında tekrar tekrar ziyaret edebilecekleri bir web sitesi tasarımı yaratmak.

HİZMETLERİMİZ
Hizmetlerimiz
Bilgisayar teknik servisi
Notebook tamiri
Web tasarımı
Yıllık bakım anlaşması
Network kurulumu
Network (ağ) kablolama hizmeti
Kamera sistemleri & teknik servis
Web hosting hizmeti
Domain (alan adı) tescil hizmeti
Bilgisayar ve donanım satışı
Multimedi CD/DVD tasarımı
Portal kurulumu ve yönetim yazılımı
Arama motoru optimizasyonu


Ürün ve Hizmetler

Hizmetlerimiz Bilgisayar teknik servisiNotebook tamiriWeb tasarımıYıllık bakım anlaşmasıNetwork kurulumuNetwork (ağ) kablolama hizmetiKamera sistemleri & teknik servisWeb hosting hizmetiDomain (alan adı) tescil hizmetiBilgisayar ve donanım satışıMultimedi CD/DVD tasarımıPortal kurulumu ve yönetim yazılımıArama motoru optimizasyonuNtldr eksik hatasının düzeltilmesi Tüm driver siteleri Adsl kullanıcı adı ve şifresini bulmak Adsl modem kurulum yardım Windows XP Sistem Geri Yükleme (System Restore) Windows Xp sistem geri yüklemesi nasıl yapılır? Oki yazıcı türkçe karakter ayarı nasıl yapılır? Windows kısayol tuşları Internet explorer 7.0 başlangıç sayfası açılmıyor. Boş sayfa geliyor Windows xp otomatik oturum açma ayarları Notebook servisi Notebook tamiri, notebook onarımıNotebook adaptörleriÜcretsiz notebook arıza tespitiNotebook lcd ekran ürünlerimizDell notebook tamiriSony notebook tamiriToshiba notebook tamiriHp notebook tamiriIbm notebook tamiriAsus notebook tamiriFujitsu Siemens notebook tamiriAcer notebook tamiriCompaq notebook tamiriCasper notebook tamiriAidata notebook tamiriPackard bell notebook tamiriMSI notebook tamiriKeysmart notebook tamiriCbox notebook tamiriByron notebook tamiri

#ADANA NOTEBOOK #ADANA BİLGİSAYAR #ADANA İNTERNET #ARIZA SERVİS #NOTEBOOK TAMİR


Benzer Firmalar