Anasayfa » Gıda sanayi » Gıda Sanayii » İZMİR Gıda sanayi » CAFE SALVADOR KAHVE KAHVE MAKİNALARI

CAFE SALVADOR KAHVE KAHVE MAKİNALARI


6170 Sokak No: 11/25 Menaş İş Merkezi – Işıkkent – İzmir / TÜRKİYE

Telefon1: 90 232 472 01 70

Telefon2: 90 232 472 01 70

Fax: 90 232 472 07 34

Web: www.cafesalvador.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1996 yılında İzmir`de faaliyete başlayan Mepol Gıda Ltd. Şti. Ho-Re-Ca (Hotel-Restaurant-Cafe) grubuna hizmet vermek amacıyla kurulmuş olup uzmanlık alanını kahve ürünleri ve kahve otomatları olarak seçmiştir.

Kaliteli hizmet anlayışı, uzman kadrosu ve özverili çalışmaları sayesinde kısa sürede sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri haline gelen firmamız, 2002 yılında Café Salvador markasını tüketicilerinin ve tüm kahve sevenlerin beğenisine sunmuştur.

Çağın getirdiği yenilikler ve tüketici ihtiyaçlarında meydana gelen değişimler göz önünde bulundurularak ithal edilen son teknoloji kahve otomatları ve makineleri, müşterilerimize kaliteli ve ekonomik çözümler sunmaktadır. Kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetini her zaman birinci planda tutan Mepol Gıda, bu sorumluluk bilinciyle hareket eden uzman satış kadrosu ve satış sonrası desteğiyle her zaman siz değerli kahve dostlarına hizmet vermek için çalışmaktadır.

Tüm kahve dostları için, “Sıcacık, keyifli bir mola, şimdi başlıyor...”


Ürün ve Hizmetler

Mustafa Kemal Atatürk kahve içmeyi çok severmiş ..Kendisine ve gelen misafirlerine kahve pişiren bu hizmeti yıllardır yapmakta olan görevli Ahmet efendi yine bir gün Atatürk çalışma odasındayken kahvesini getirmiş bırakmış tam dönmüş giderken Atatürk Ahmet efendiye seslenmiş

-Sana bir şey soracağım nice zamandır, ama hep unutuyorum Ahmet efendi.

-Buyur paşam.

-Ahmet efendi sen her gün her gece misafirlerime kahve yapıp ikram ediyorsun ellerine sağlık güzel de yaparsın bilirim..

-Afiyet olsun paşam ..

-Ama benim anlamadığım bir şey var hep merak ederim, o kadar kişiye nasıl içeceklerini soruyorsun kimi sade, kimi orta, kimiyse şekerli istiyor

-Evet paşam öyle istiyorlar.

-Peki sen bunları nasıl kafanda tutuyorsun, sayısını sormuyorum haa.. Kimin hangisini istediğini unutmadan nasıl aklında tutuyorsun? Gidip yapıp getiriyorsun şaşırmadan servis yapıyorsun..İşte bunu hep merak ederim deyince..

-Paşam o iş çok kolay deyince Atatürk şaşkınlıkla;

-Nasıl kolay Ahmet efendi , zaman zaman çok kalabalık oluyor deyince…

-Paşam ben ``sadece sizi ciddiye alıyorum ``demiş

-Nasıl yani Ahmet efendi

-Paşam siz kahveyi sade içersiniz bende sizinkini sade yapıp diğerlerinin kısmetine ne gelirse servis yapıyorum herkeste afiyetle içiyor demiş.. Sizin huzurunda kimin ne haddine kahvemin şekeri tutmamış olmamış demek paşam..deyince

Atatürk’ün hoşuna gitmiş bu cevap ve çok gülmüş..

İşte Atatürk`ün zeki kahvecisi..


#kahve kahve makinaları #nescafe # # #


Benzer Firmalar