GÜNSU SU KİMYASALLARI VE CİH. A.Ş


OSB Yeniköy/Merkez

Telefon1: 02422581140

Telefon2:

Fax: 02422581271

Web: www.gunsu.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1991
Çalışan Sayısı:200 (Yönetici:20 | Memur:30 | İşçi:170
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1991 yılında Antalya bölgesindeki turistik konaklama tesislerinin su şartlandırma ( havuz, sauna, ısı merkezleri vb.) ihtiyaçlarına mal ve hizmet üretmek amacı ile kurulmuş olan Günsu Su Kimyasalları San. ve Tic. A. Ş. yüksek standartları ve sunduğu ürün çeşitliliği ile kısa sürede sektörünün en saygın kurumlarından biri haline gelmiştir.

1997 yılında Antalya Organize Sanayi Bölgesinde inşası tamamlanan 20.000 m2 açık alan üstüne kurulu 10.000 m2 kapalı alana sahip tesisine taşınan şirketimiz, hızla gelişmekte olan Turizm Sektörüne ayak uydurabilecek üretim imkanlarına kavuşmuştur. Ürün yelpazesini genişleterek su şartlandırma kimyasallarının yanı sıra temizlik ürünleri üretimine başlamıştır.

2000 yılında bünyesindeki perakende dağıtım faaliyetlerini sonlandıran Günsu A.Ş., perakende dağıtımını grup şirketlerine, ulusal zincir marketlere ve toptancılara bırakıp tamamen üretim faaliyetlerine yönelerek Günsu Şirketler Grubunda üretici firma rolünü üstlenmiştir. Günsu A.Ş. etik kurallara bağlı bir şekilde yürüttüğü faaliyetleri ile müşterileriyle sağlam ve çok yönlü ilişkiler kurmuştur.

Günsu A.Ş.’nin güçlü bir bilgi birikimine sahip olması ve bunun yıllar itibariyle gelişimi, grup firmaları ile olan iş ilişkisi, vizyonu, misyonu, üretim stratejileri ve buna bağlı teknolojik ve operasyonel altyapısı bir master plan çerçevesinde yürütülmektedir. 2003 yılından itibaren yapılmaya başlanan 3 yıllık stratejik plan titizlikle uygulanmaktadır. Uygulanmakta olan tüm bu prosedür ve kalite uygulamalarının daha önceden de sahip olduğumuz ve 2000 yılında yenilediğimiz ISO 9001 kalite belgemizle taçlandırılmasıyla firma dinamizmine ayrı bir renk getirilmiştir.

Deterjan üretiminin paralelinde gelişen bir konu olan ambalaj üretimi ile ilgili olarak, aylık 30 ton Polietilen bazlı plastik ambalaj üretimini gerçekleştiren Günsu A.Ş., 500 gramla 30 kg. arasında çok çeşitli ebat ve ağırlıklarda ambalaj üretimi yapmaktadır. Ayrıca enjeksiyonlu makinelerde, çeşitli kapak ve teknik enjeksiyon üretimi yapılmaktadır. Günsu A.Ş., kendi ambalajını üretiyor olmanın avantajıyla, müşterilerinin ve pazarların birbirinden farklılık gösterebilen farklı ambalaj arayışlarına ekonomik,estetik ve kalıcı çözümler sunabilmektedir.

Geniş ürün yelpazesi ve “koşulsuz müşteri memnuniyeti” ilkesinden güç alan Günsu A.Ş.; geniş bir yelpazeye yayılan ürünlerini, yurtiçi ve yurtdışındaki perakende, endüstriyel müşterilerine, kalite odaklı bir hizmet yaklaşımı çerçevesinde sunmaktadır. Faaliyet alanında mükemmele ulaşmak için çalışan Günsu A.Ş., yeni teknolojileri ve alternatif dağıtım kanallarını üstün bir başarı ile kullanmaktadır. Çalışanlarının “ortak akıl” felsefesinden yararlanan şirketimiz, müşterilerine uluslararası alanda en iyi markalarla rekabet edebilecek kalitede ve dünya normlarında ürünler sunmaktadır.
Günsu A.Ş.’nin ürettiği, Legionella mücadelesinde kullanılan kimyasallar, son yıllarda turizm sektörünün korkulu rüyası haline gelen legionella hastalığı ile müc


Ürün ve Hizmetler

Havuz projelendirme, inşaat ve elektromekanik tesisat taahhütlerini ve Havuz Kimyasalları , içme ve kullanım suyu kimyasalları, Dezenfektanlar , otel ve parakende sektörü için tüm deterjan çeşitleri üretimi ve uygulamaları.

#Havuz , Kimyasalları #Deterjan #Dezenfektan #Su şartlandırma #Private Label


Benzer Firmalar