Anasayfa » Oteller » Turizm » İSTANBUL Oteller » GÜLHANEPARK HOTEL

GÜLHANEPARK HOTEL


NÖBETHANE CAD.NO:1 SİRKECİ

Telefon1: 02125196868

Telefon2: 02125196874

Fax: 02125196869

Web: www.hotelgulhanepark.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ülkemizin ve İstanbul`un değişen ve parlayan yüzü Sirkeci’de, lüksü ve konforu bir arada yaşayabileceğiniz yepyeni bir otel, Gülhane Park Oteli hizmete girdi. Şehrin kalabalığı ve gürültüsünden uzakta ama tarihi yarımadanın önemli tarihsel yapı ve müzelerine yürüyüş mesafesinde olan Gülhane Park Oteli;16 standart,12 deluxe ve 4 suit odası ile farklı ihtiyaçlara hitap ederken, Türk hamamı, sauna ve fitnes merkezi ile tüm misafirlerinin yorgunluk atabileceği ortamlar yaratarak rahat ve kaliteli bir konaklama sunmaktadır.
Tüm otelimizde kullandığımız son sistem ısıtma ve soğutma sistemi sayesinde koridorlarımızda dahi bu serinliği-sıcaklığı hissedebilirsiniz. Gülhane Parkı’ nın nefis yeşilini seyretmek ve kuşların cıvıltısını dinlemek için terasımız eşsiz bir imkân sunmaktadır.
Türk mutfağının seçkin lezzetlerini sunduğumuz restoranımızda, zengin açık büfe kahvaltı, alakart öğle ve akşam yemeklerimizle damaklarınızda eşsiz lezzetler bırakırken barımızda alacağınız bir içki veya bir kahve bu keyfi tamamlayacaktır.


Ürün ve Hizmetler


#OTEL #KONAKLAMA #HOTEL #GÜLHANEPARK #SULTANAHMET


Benzer Firmalar