onur halı dekarasyon


onur halı dekarasyon efe iş merkezi no 73

Telefon1: 0422 3258482

Telefon2: o5446685324

Fax: 04223258482

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2oo4
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Onur halı olarak müşterilerimizin ihtiyacı ve beklentilerini göz önünde bulundurarak kaliteli güvenilir ve estetik bir şekilde teknlojinin sunduğu tüm imkanları kullanarak hazırlanan ürünlerini Türkiye nin her noktasına götürmek suretiyle hizmet vermektedir.Onur halının ürün yelpazesinde akrilik camii halıları düz ve seccadeli olmak suretiyle.camii halı altı ısıtma sistemleri .halıfleks çeşitleri.mineflo.çim halı saha halısı otel halıları ev halıları yolluklar paspaslar Onur halı ilk akla gelen isim olma yolunda emin adımlarla marka olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.BİZİMLE GÖRÜŞMEDEN CAMİİ HALISI DÖŞETMEYİN.HİZMETTE VE FİYATTA RAKİPSİZ TEK İSİM DOĞALLIK AKRİLİK İLMEK .ONURLUCA YAŞAM ALANLARI OLUŞTURUR. LÜTFEN KATALOĞ İSTEYİNİZ.


Ürün ve Hizmetler


akrilik camii halısı
Akrilik camii halısı ilme ucu sıklığı 900 bin .toplam ağırlığı 42oo gr.toplam yükseklik 14 mm.Neden akrilik halı seçilmeli çünkü akrilik keçeleşme yapmaz.renk atmaz solmaz.Kolayca yıkanabilir ve renk atmaz.
çim halı saha halısı
ithal çim halı saha halısı
mineflo
ithal mineflo 1 m2 3m2 4 m2 zemin minefloları
CAMİİ HALISI düz seccadeli .halı altı ısıtma sistemleri mineflo. otel haısı . çim halı saha halısı .duvardan duvara .her çeşit halı yolluklar paspaslar

#camii halısı #camii halı altı ısıtma sistemleri #mineflo #çim saha halısı #duvardan duvara halı


Benzer Firmalar