Showlights


Bağdat cad kanuni ap. no:74 d.10 kızıltoprak-Kadiköy-İstanbul

Telefon1: 02164188801

Telefon2: 02164188802

Fax: 02164188803

Web: www.showlights.minor.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

Dünya`da ilk kez lüks projeler için hazırlanan çok amaçlı dekoratif ışıklı bordürler , ışıklı havuz tutamakları ve ışıklı aynalar Showlights`ın özel tasarımlarıdır. Lüks konutlar, kapalı otoparklar, otel lobileri, restaurantlar, havuzlar, cafe barlar, koridorlar, özel odalar, şömineler vs... için projeye özel üretilen ışıklı bordürlerimiz ve ışıklı havuz tutamaklarımız projelerinizin görselliğine görsellik katacaktır. Ürünlerimiz iç mimarlar ve dekorasyon işi ile uğraşanlar için projeye özel tasarımlar şeklinde firmamız tarafından hazırlanmaktadır.
Ürünlerimiz sayfadaki resimlerinden daha etkileyicidir görmek için iletişim kurmanız yeterlidir.


Ürün ve Hizmetler


Işıklı mermer
Şömine kenarları,bahçe duvarları,sütunlar,restaurant ve otel duvarları,havuzlar,korıdorlar,banyolar,salonlar,ayna kanarları,süpürgelikler,villalar,her türlü iç ve dış dekorasyon için showlights tarafından tasarlanmıştır.
Işıklı Mermer
Her türlü dekorasyon için kulanılabilecek gerçek mermer ama kendinden ışıklı ayrıca ışıklarına 14 yıl garanti iç,dış mekanlar,mermerlerin kullanılabileceği her yerde kullanılabilir,doğal olarak istenilen cins,model,ölçüdeki bir çok mermere çalışma yapabiliriz. SHOWLIGHTS Yeni tasarımlarımız için web sitemizi ziyaret edin.
Işıklı Mermer, Işıklı havuz tutamakları, ışıklı aynalar, ışıklı bordürler, vb... mimariler için özel tasarımlar

#ışıklı bordür,havuz tutamağı #ışıklı mermer,şömine dekorasyonu #ışıklı ayna,süpürgelik #ışıklı iç ve dış cephe,seramik #Showlights


Benzer Firmalar