Anasayfa » Pastaneler » Gıda Sanayii » İSTANBUL Pastaneler » Saim Burma Tatlıcısı

Saim Burma Tatlıcısı


şemsettin günaltay cad.beyaz saray apt.No:183-B.Erenköy/İstanbul

Telefon1: 02163856603

Telefon2: 02163869899

Fax: 02163569659

Web: www.saimburma.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

SAİM BURMA TATLICISI

1950 senesinden bu yana Anadolu’da geçmişi olan ‘’SAİM BURMA TATLICISI‘’ bu sektördeki iddia ve ilkesini ürün kalitesinden ödün vermeden sürdürerek,hakkı olduğu yere siz tüketicilerinin katkısı ve desteği ile ulaşmıştır.

Şimdi de İstanbul Anadolu Yakası’nda Erenköy’de müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir. Fikirtepe’deki fabrikamızda hijyenik koşullar altında yüksek kalite ile üretilen kadayıf, baklava ve börek çeşitlerimiz toptan ve perakende olarak pazarlanmaktadır.
Müşterilerimizin beğenilerine sunduğumuz tüm ürünlerin,sağlık ve temizlik koşullarına uyumlu olarak üretilmesi firmamız için büyük önem taşımaktadır. Bu kapsamda tüketicilerin güven ve memnuniyetlerini etkileyebilecek tüm olumsuz şartların önlenebilmesi için, hammaddenin gelişinden ürünlerimizin sunumuna kadar tüm aşamalar SAİM BURMA garantisi ile kontrol ve denetim altında tutulmaktadır

www.saimburma.com

Sipariş Hattımız: 0216 385 66 03


Ürün ve Hizmetler

Baklava, kadayıf, fıstıklı baklava, cevizli baklava, kaymaklı baklava, kuru baklava, cevizli burma kadayıf, cevizli çubuk kadayıf, fıstıklı burma kadayıf, fıstıklı çubuk kadayıf, şöbiyet, sargı burma, ev burma, havuç dilim, fıstık dolama, fıstık dürüm, saray sarması, ankara dürüm, fıstık ezmesi, badem ezmesi, peynirli börek, kıymalı börek, poğaça.Toptan Siparişler Alınır.

#baklava,fıstık,kadayıf,ceviz,şöbiyet,sütlü nuriye, #burma kadayıf,çubuk kadayıf,fıstıklı kadayıf,ceviz #diyarbekir,diyarbakır,fıstık ezmesi,badem ezmesi,l #erenköy,kadıköy,istanbul,tatlılar,börek sargı burm #tatlı çeşitleri


Benzer Firmalar