ank web tasarım


Yakacık mah. Sedefciler Sok. no:11/93

Telefon1: 0(312)3606258

Telefon2:

Fax: 0(312)3606258

Web: www.ankwebtasarim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kurumsal web sitesi ihtiyaçlarınız için uygun fiyatlara web tasarımları yapıyoruz.
Kişisel çalışmalarınızı en güzel tasarımlar yaparak internete taşıyoruz.
Web Tasarım konusunda bilgi sahibi olmayan ziyaretçilerimizi web tasarım konusunda yönlendiriyoruz.
Reklam, arama motoru kaydı, sponsor gibi konularda isteyen müşterilerimize destek sağlıyoruz.


Ürün ve Hizmetler

WEB TASARIMI
Ankara Web Tasarım, profesyonel web tasarım ve programlama uygulamalarında, belirli adımları takip etmektedir, bunlar özet olarak;
Alan adı kaydı & Hosting (Barındırma)
Öncelikle firmanız / kurumunuz için belirlediğiniz alan adı tarafınız adına tescil ettiriliyor. Ardından web sitenizin sunucumuzda barınması için gerekli işlemler yapılıyor.
Durum Analizi
Firmanız ve hedef kitleniz incelendikten ve hedef kitlenizin beklentileri saptandıktan sonra gerekli tasarım öğeleri belirleniyor.
İçerik Belirleme
Web sitesinde kullanılacak yazılı ve görsel içerik derlendikten sonra, site haritası belirleniyor ve projenin planı çıkartılıyor.
Uygulama ve Geliştirme
Firma profiline uygun, müşteri ve potansiyel müşterilerin beklentilerine uygun, kolay kullanım ve tam verim sağlayan uygulama gerçekleştiriliyor. Firma onayını takiben site yayına alınıyor.
Teknik Destek ve Danışmanlık
Proje tamamlandıktan sonra da, Ankara Web Tasarım hazırlamış olduğu projelere tam teknik destek vermekte, gelişen teknolojiye paralel gerekli güncelleme ve yenilikleri uygulamaktadır.
Raporlama
Belirli aralıklarla yapılan geri dönüş çalışmaları ile uygulamanın ölçümlenmesi yapılıyor. Çıkan raporlar doğrultusunda gerekli güncellemeler, eklentiler yapılıyor. Ankara Web Tasarım ve programlama harici firmalara ya da kurumlara özel yazılımlar gerçekleştirmektedir. Web tabanlı ya da sunucu tabanlı yazılımlar firma/kurum ihtiyaçlarına göre belirlenip hazırlanabileceği gibi, Ankara Web Tasarım`ın kendi uygulamaları olan CRM (Müşteri ilişkileri yönetimi), İnsan kaynakları yönetimi yazılımlarında bulunmaktadır.

#web tasarım #web yazılım #web sitesi #yazılım çözümleri #mytr office crm


Benzer Firmalar