Anasayfa » Kağıt ve selüloz » Basın ve Medya » İSTANBUL Kağıt ve selüloz » ŞANLI KAĞITCILIK MATBAA MALZ.VE KOZM.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

ŞANLI KAĞITCILIK MATBAA MALZ.VE KOZM.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.


Gülbag mh.Esentepe Cd.No:8-1

Telefon1: 212 213 56 90

Telefon2: 212 211 64 09

Fax: 212 211 63 97

Web: www.sanlikagit.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1980 yılında ticari hayatına başlayan Sedef Davetiye San. ve Tic. Ltd. Şti.,Ailesi müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek adına 2000 yılın da faliyete geçen firmamız Şanlı Kağıtcılık Matbaa Mlz.ve Kozm.San.Tic.ltd.Şti. kuruldugu günden itibaren ürün ve hizmet kalitesiyle müşteri memnuniyetlerini en üst noktalara çıkartmayı hedeflemiştir.
Geçen kısa dönem de sektör de gelmiş oldugumuz konum hedeflerimizin dogrulugunu bize teyit etmiştir.
Profosyönel iş tecrübemiz ve ödün vermeyecegimiz müşteri mutlulugu ilkemiz firmamızı yeni ürün ve kalite arayışlarına dogru yönlendirirken hizmet boyutlarımızı büyüterek devam etmektedir. Profesyonel hizmet anlayışı istikrarın en önemli göstergesidir. Hızla gelişen ve büyüyen dünyamızda baş döndürücü teknolojiyi takip edebilmek için var gücümüzle çalışmaktayız. Son yedi senedir değişen piyasa şartlarını da göz önüne alarak, bu alanda gelişim amaçlı projeler gerçekleştirdik.2008 yılın da seyrantepe de de şubemizi açmış bulunmaktayız. Firmamız büyüyen kapasitesiyle Arabistan, Almanya, Mısır, İngiltere, Özbekistan başta olmak üzere pek çok dünya ülkesine ihracat yapmaktadır.
Firmamızda, davetiye alanında talep edeceğiniz tüm ürünleri bulacaksınız. Ürünlerimiz içinde başlıca Düğün davetiyesi, Sünnet davetiyesi, İmsakiye, Kartvizit, Mektupluk, Özel günler için tebrik kartları DYO matbaa mürekkepleri Fantezi kagıt lar fatzazi zarflar . oyal zarf çeşitleri muhtelif matbaa malzaemleri matbaa kalıpları ve kimyasalları yer


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar