Anasayfa » Enerji sektörü » KARABÜK Enerji sektörü » Aktif Endüstriyel Enerji Sistemleri

Aktif Endüstriyel Enerji Sistemleri


NATIROĞLU İŞ MERKEZİ BAYIR MAH. GAZİPAŞA CAD. KARAKAŞOĞLU APT. NO:5/1

Telefon1: 03704155740

Telefon2: 05054811753

Fax: 03704155740

Web: www.aktif-tpm.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Aktif Endüstriyel Enerji Sistemleri, Teknik Yönetim Hizmetleri ve Danışmanlık San.ve Tic Ltd.Şti.olarak uzman kadromuzla birlikte siz değerli dostlarımızı en verimli şekilde başarıya ulaştırmayı hedef edinmiş bulunmaktayız.
Şirketimiz Endüstriyel Enerji Verimliliği ve Tasarrufu, Kestirimci Bakım Uygulamaları, Endüstriyel Ürün Satışı ile TPM ( Total Productive Management ) Toplam Verimlilik Yönetimi konularında Siz değerli dostlarımıza danışmanlık hizmetleri vermektedir.
Şirket Politikamızı oluştururken başta ülkemiz enerji kaynaklarının verimli kullanılması ve siz dostlarımızın tüm üretim sürecinde kullandığınız enerji kaynaklarının en etkin şekilde kullanılarak enerji ve ürün maliyetinizin düşürülmesini hedef edinmiştir.
Neden Enerji Verimliliği ve Tpm Diye Düşünüyorsanız,Başta Ülke Ekonomisine ve Kalkınmasına Katkısı ve Sizlere Sağlamış Olduğu ;
Rekabet, Maliyeti Düşürmek, Kayıpları Yok Etmek, Esnek Üretim, Taleplere Hızlı Cevap Vermek , Daha iyi bir çalışma ortamı,
Kazalarda “Sıfır Kaza” ya ulaşmak, Temizlik, Düzen, Hijyenik Ortamda süreklilik ve Dünyada kanıtlanmış, pragmatik bir “Fabrika Yönetimi” yaklaşımı diyebiliriz.
Siz değerli dostlarımızın bizleri daha yakından tanımanız açısından oluşturduğuz web sitemizi tam anlamıyla incelemenizi temenli eder, Birlikte çalışmaktan onur duyacağımızı belirtiriz.
Saygılarımızla.

Aktif Endüstriyel Enerji Sistemleri,
Teknik Yönetim Hizmetleri ve Danışmanlık
Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti
Yönetim Kurulu

http://www.aktif-tpm.com


Ürün ve Hizmetler

Elektrik Enerjisi Verimliliği
Buhar Sistemleri Verimliliği
Basınçlı Hava Sistemleri Verimliliği
Enerji Danışmanlığı
Enerji Tasarrufu Ve Verimliliği

#enerji verimliliği #enerji tasarrufu #termal kamera #hava kaçakları #buhar elektrik


Benzer Firmalar