Doğa Teknik Epoksi-Endüstriyel Zemin Çözümleri


Bornova Cad. Nu: 9/DD Öztim İş Merkezi, 35070 Bornova

Telefon1: 232 472 2565

Telefon2:

Fax: 232 472 2630

Web: www.dogateknikepoksi.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:22 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Doğa Teknik Mühendislik Ltd. Şti. 1990 yılında, arıtma ve alt yapı proje üretimi ve hazır havuz uygulamaları amacıyla kurulan ilk firmamızdır. Kurulduğu günden bu güne çeşitli tip ve büyüklükte arıtma tesislerinin proje ve taahhütlerinin yanı sıra, kentsel altyapı projelerini de gerçekleştirmiştir.


2000 yılından itibaren firmamız bünyesinde inşaat ve yapı kimyasalları uygulamalarına yönelik ayrı bir inşaat birimi oluşturulmuş, su yalıtımı, ısı yalıtımı ve mantolama, dış cephe kaplama-boya, epoksi kökenli endüstriyel zemin kaplamaları, beton delme-kesme uygulamaları, bina güçlendirme sistemleri üzerine yoğunlaşarak faaliyet alanını genişletmiştir.



2003 yılında hazır beton ve hazır sıva-şap v.b. beton yan ürünlerinin üretimi ve pazarlanmasına yönelik Artı Beton Ürünleri AŞ faaliyete geçmiş, 2004 yılı sonunda Urla’da inşaatı tamamlanan tesiste üretime başlamıştır. 2006 yılından itibaren Çimentaş ailesine katılarak bayi olan Artı Beton AŞ, faaliyetlerine Urla`daki tesisinde devam etmektedir.


2004 yılından itibaren Doğa Teknik Endüstriyel Yapı Malz. İnş. San. Ltd. Şti. kurulmuş olup, inşaat grubu faaliyetleri devam etmektedir.



2005 yılı itibariyle Doğa Teknik Endüstriyel Yapı Malz. İnş. San. Ltd. Şti. Dekapol markalı ürünlerin ithalat ve satış temsilciliğini yapmaktadır. Ürün yelpazesinde; epoksi ve poliüretan endüstriyel zemin kaplamaları, metal yüzey boyaları, poliüretan yalıtım ve enjeksiyon reçineleri, kuvars kumları, korond yüzey sertleştiricileri gibi yapı kimyasalları bulunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Endüstriyel zemin kaplamaları konusunda faliyet gösteriyoruz. Dünyaca ünlü markalardan Dekapol ve Sika`nın uzman uygulayıcı bayisiyiz. Epoksi, poliüretan, poliüretan beton kaplamalar. Yüksek performanslı endüstriyel zemin kaplamaları (purcem, ucrete), multilayer epoksi kaplama, self levelling epoksi kaplama, epoksi mortar, epoksi boya, antistatik epoksi kaplama yaptığımız özel kaplama işlerinden bazıları.

#Epoksi, epoksi kaplama #sika epoksi, sika kaplama #purcem, sika purcem #Epoxy, Poliüretan Kaplama #Epoksi Boya, Epoksi Self Levelling


Benzer Firmalar