ELİT REKLAM VE ORGANİZASYON


G.M.K. BULVARI MEZİTLİ ÇARŞISI B BLOK NO:16-17 MEZİTLİ

Telefon1: 0 532 508 69 98

Telefon2: 0 324 358 11 46

Fax: 0 324 326 00 79

Web: www.elitteknoloji.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Merhaba,

Değerli işletme yöneticisi; Biz elit çalışanları olarak siz değerli işletmelerle çalışma talebinde bulunmaktayız. Aşağıda belirteceğim ana dal ve alt alanlarında da her hangi bir isteğiniz doğrultusunda sizinle daha müsait bir zamanda görüşmek dileğiyle, sizden gelecek talepleri bekliyoruz…

COFFENEWS MERSİN
Coffee News, küçük ve orta ölçekli işletmelerin en etkin reklam aracı olması amacıyla 1988 yılında Kanada’da tasarlandı. Bugüne değin üstün başarısını 60 ülkede kanıtladı. Türkiye’de Türkçe yayımlanmaya başlayan Coffee News, şehrimiz Mersin`e de ulaşmış bulunuyor.
İş yerinizin bu rekabet ortamında daha çok kazanması için reklam en etkin araçtır. Ancak, sizin gibi Mersin`de hizmet veren bir işyerinin, müşterilere ulaşmak için ulusal gazetelere her gün ilan vermesi çok pahalıdır. Ayrıca, 48 sayfalık gazetede, dev boyutlu ilanların yanında sizin ilanınız göze çarpmaz.
Artık, işyerinize uğraması muhtemel olmayan insanlar için gereksiz yere ilan vermek zorunda değilsiniz. Sizin için en ekonomik ve en etkin reklam aracı Coffee News, bölgenizdeki hedef müşteri kitlenize ulaşmanız için Mersin’de hizmetinizde.
Her yaşa hitabeden hikâyeler, fıkralar, bulmacalar, şanslı sayılar, haftalık fal içeriği ile Coffee News sadece 5 dakikada okunur. Okuyucular zihinleri bulanmadan, 17 özgün reklam tekniği ile size özel tasarlanmış ilanınıza bol vakit ayırır. Ayrıca, ilanlarda gizlenen hediyeler de, müşterinizin ilana mutlaka bakmasını sağlar.
Coffee News ilanları adildir. Toplam 30 ilanın hepsinin boyutu aynıdır, yerleri her hafta değişir, ücreti sabittir, tasarımları mükemmeldir. Coffee News sadece tek yapraktır, iç sayfaları yoktur. Her zaman en öndesinizdir. Evinde yemekten ziyade restoranı tercih eden, Mersin’de oturan/gelen en seçkin müşterilere sürekli olarak (her hafta) tekrar tekrar ulaşır ve onların bilinçaltına yer edersiniz.
Coffee News’in başarısındaki en büyük pay, rekabete izin verilmemesidir. Aynı iş dalından sadece bir reklam yayınlanır, örneğin iki kırtasiye aynı anda reklam veremez. Bu nedenle, Coffee News Mersin Baskısı’nda sizin sektörde sadece bir ilan köşemiz mevcuttur.
Coffee News’de ilk defa ilan veren işyerlerinden çoğu, memnuniyetle yıllarca Coffee News ile çalışmaya devam etmektedirler. Coffee News yeni bir bölgede yayına başladığında, yerel işyerleri çok kısa sürede ilan sırasına girmektedirler.
Coffee News’de sektörünüze ait ilan köşesini diğerlerinden önce ayırtmanızı tavsiye ediyorum. Coffee News’i tanıtmak ve aklınıza takılan soruları cevaplamak haftalık sayının basımından önce sizinle irtibat kuracağım. Ancak, iş alanızdaki ilan yerinizi derhal ayırtmak isterseniz, bizi arayın. Coffee News’de buluşmak dileği ile, taleplerinizi bekliyoruz.
Coffee News Akdeniz – Toroslar ve Yenişehir – Mezitli Baskısı olarak iki bölgedir.
Reklam sözleşme baş şartı : ( sözleşme süreci içinde aynı sektörden ikinci bir firma olmayacaktır )


Saygılarımla,



Ürün ve Hizmetler

Bilgi teknolojileri – Işıklı pano
Moda – Tasarım - Matbu evrak - Bilgisayar
Güvenlik Sistemleri - Coffee News - Organizasyon
Baskılı tüm reklam kareleri..
*Reklam kampanyası hazırlama, bütçeleme ve yürütme,
*Reklam Etkinliğinin ölçülmesi, *Kurumsal Kimlik Çalışmaları
-Logo Tasarımı
-Kartvizit
-Antetli Kağıt ve Zarf
-Dosya vb.
* Tüm Matbaa Hizmetleri:
-Katalog
-Broşür
-El İlanı
-Afiş
-Davetiye
-Buz Dolabı Mıknatısı (MAGNET)
-Etiket (STICKER) vb.
* Tüm Promosyon Ürünleri
-Takvim
-Ajanda
-Çakmak
-Saat
-Kalem
-VIP Setler ve daha pek çok promasyon ürünü
* Digital Baskı
* Baskılı Poşet/Çanta
* Reklam Dubaları
* Toplu SMS gönderimi
* WEB Site Tasarımı
* İş Yerlerine Yönelik Satış Etkinliğinin Arttırılması Eğitimleri

#REKLAM ORGANİZASYON #PROMOSYON TANITIM #BİLİŞİM #COFFENEWS #MERSİN


Benzer Firmalar