Örümcek Stand Roll Up


Derbent Ayaz Cad. İlhan Sok. No:2

Telefon1: 2121861540

Telefon2: 2122861084

Fax:

Web: www.butterflystand.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Butterfly Stand Hizmetleri; fuarlar, konferanslar, alışveriş merkezleri, marketler, mağazalar ve görsel sunuma ihtiyaç duyduğunuz her alanda sizlere geniş ürün yelpazesiyle hizmet vermek amacıyla kurulmuştur.


Örumcek stand, roll up, banner standlar başta olmak üzere müşterilerimizden gelebilecek talepler doğrultusunda mimari standlar konusunda da çalışmalar yapmaktayız.


Diğer ürünlerimiz ve bilgi için:
www.butterflystand.com
info@butterflystand.com


Ürün ve Hizmetler


Örümcek Stand
Örümcek Stand Katıldığınız etkinliklerde portatif ama şık bir stand alternatifi arıyorsanız, örümcek standlar sizin için idealdir. Katlanarak tekerlekli taşıma çantasıyla her yere götürebileceğiniz örümcek standlar 5 dakika içinde kolaylıkla kurulabilmekte ve üzerindeki görseller değiştirilerek tekrar tekrar kullanılabilmektedir. Örümcek standların masa olarakta kullanılabilen hardcase çanta veya kumaş çanta olmak üzere 2 tür çantası vardır.
Roll Up
5 adet baskılı Roll Up alana 1 Adet baskılı Roll Up bizden Katıldığınız etkinliklerde veya satış noktalarınzda yada tanıtımınızı yapmak istediğniz her yerde portatif ve ekonomik bir stand alternatifi arıyorsanız, roll up çeşitlerimizden birisi mutlaka sizin ihtiyacınıza cevap verecektir. Katlanarak kumaş çantasıyla yanınızda her yere götürebileceğiniz ve 1 dakikadan kısa sürede kurabileceğiniz roll up standlarımızın görselini değiştirerek defalarca kullanabilirsiniz. Butterfly Stand Te
Örümcek StandKatıldığınız etkinliklerde portatif ama şık bir stand alternatifi arıyorsanız, örümcek standlar sizin için idealdir. Katlanarak tekerlekli taşıma çantasıyla her yere götürebileceğiniz örümcek standlar 5 dakika içinde kolaylıkla kurulabilmekte ve üzerindeki görseller değiştirilerek tekrar tekrar kullanılabilmektedir. Örümcek standların masa olarakta kullanılabilen hardcase çanta veya kumaş çanta olmak üzere 2 tür çantası vardır. Roll UpKatıldığınız etkinliklerde veya satış noktalarınzda yada tanıtımınızı yapmak istediğniz her yerde portatif ve ekonomik bir stand alternatifi arıyorsanız, roll up çeşitlerimizden birisi mutlaka sizin ihtiyacınıza cevap verecektir. Katlanarak kumaş çantasıyla yanınızda her yere götürebileceğiniz ve 1 dakikadan kısa sürede kurabileceğiniz roll up standlarımızın görselini değiştirerek defalarca kullanabilirsiniz. BannerHızlı ve ekonomik tanıtım malzemelerine ihtiyaç duyanlar için ideal olan Banner Standların iç ve dış mekanda kullanılabilen değişik tipleri mevcut olup özellikle satış noktalarında çok yoğun olarak kullanılmaktadırlar. Portatif Masalarİster iç mekanda ister dış mekanda kullanabileceğiniz her biri demonte edilebilir nitelikteki masaları; tanıtım standı, karşılama masası, danışma veya ürün sergileme gibi çok çeşitli amaçlarda kullanabilirsiniz. Ayrıca, arkası raflı olan bu masalar doküman ve promosyon malzemesi gibi malzemelerinizi depolama imkanı da sunar. BroşürlükKatıldığınız etkinliklerde broşürlerinizi katılımcıların kolayca erişebileceği ve şık bir şekilde sunmanıza yarayan broşürlüklerimiz portatif ve sabit olmak üzere 2 türlüdür. Portatif broşürlüğümüz katlanarak taşıma çantasının içine konularak kolaylıkla taşınabilmektedir.Portatif olmayan broşürlüklerimiz ise akrilik ve/veya aluminyum malzemeden yapılan çok farklı ebat ve seçeneklerde olup, çoklu adetlerde size özel üretimde (istenen ebatta, logolu vb.) yapılabilmektedir. Detaylı bilgi için lütfen bizimle temasa geçiniz.

#Örümcek stand #roll up #banner #fuar #broşürlük


Benzer Firmalar