Sanart Yayıncılık


kıbrıs şehitleri cad. no:51/1 alsancak

Telefon1: 02324635650

Telefon2:

Fax: 02324639551

Web: www.sanartyayincilik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İzmir ve Ege Bölgesinin sayılı butik kitabevlerinden biri olan Sanart Yayıncılık sektördeki 12.yılını doldurdu.

Mimarlık, Dekorasyon,Mobilya, Bahçe & Peyzaj Mimarlığı, Grafik, Reklamcılık, Fotoğraf, Perde & Vitrin v.b. konularla ilgili kitap ve periyodik dergileri dünyanın dört bir yanından ithal ederek müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Güncel yayınları Alsancak Kıbrıs Şehitleri caddesindeki butik kitabevinde sergilerken diğer yandan deneyimli personeliyle İzmir dışında da binlerce Sanartsever müşterilerine periyodik ziyaretlerle tanıtım ve satışını gerçekleştirmektedir.

Sanart yayıncılık; piyasada bulamayacağınız ithal yayınlarıda özel sipariş yöntemiyle sizin için yurtdışından temin ediyor.

Profesyonel tasarımcıların, mimar ve peyzaj mimarlarının yakından tanıdığı Sanart Yayıncılık, ayrıca evini-bahçesini, işyerini yaptırmak isteyen zevkli ve meraklı insanlarında buluşma noktasıdır.


Ürün ve Hizmetler

Mimarlık, Dekorasyon, Mobilya, Bahçe & Peyzaj Mimarlığı, Grafik, Reklamcılık, Fotoğraf, Perde & Vitrin v.b. konularla ilgili kitap ve periyodik dergileri dünyanın dört bir yanından ithal ederek müşterilerinin beğenisine sunuyor.

#mimarlık mimari #mobilya tasarım #dekorasyon grafik #reklam ambalaj #sanat kitap


Benzer Firmalar