Global Access Turkey


Nüzhetiye Cad. No:46/A 34357

Telefon1: 02122585829

Telefon2:

Fax: 02122583447

Web: www.gaturkey.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Global Access Turkey, iç ve dış turizmde online rezervasyon ve diğer servis ihtiyaçlarının hızlı ve güvenli olarak karşılanabileceği merkezi sistemimize doğrudan girilebilme olanağını vermek üzere bir gurup turizm ve pazarlama uzmanı tarafından kurulan ilk CO- OP firmasıdır.

Araba kiralama, transferler, özel turlar, limuzin servisi, şehiriçi turları ve diğer benzeri servisler rekabete dayalı fiyatlar ile sunulan hizmetler arasındadır.

Global Access Turkey aynı zamanda TURSAB`a kayıtlı bir seyahat acentası olarak Online Rezervasyon Sistemi`ni tüm dünyada 50,000`den fazla otel, motel, club ve apart otellerin hizmetine sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


Merlin Online Rezervasyon Sistemi
B2B, B2C, B2CORP teknolojileri Otel, havayolu, araç kiralama, transfer vb. firmalardan online rezervasyon yapma imkanı Dinamik paket oluşturma Fiyat aralığı, lokasyon vb. arama seçenekleri Farklı para birimleri ile görüntüleme imkanı Google Map ile haritada görüntüleme Çoklu destinasyon ile uçuş rezervasyonu yapma imkanı PayPal, Google Chech Out ve Sanal Pos ile ödeme imkanı Rapor, istatistik ve grafik görüntüleme Seyahat Acentelerine özel web sayfası tasarımı yapma imkanı
Fuar, organizasyon, paket tur, seyahat, tatil, gezi, uçak bileti, helikopter, araç kiralama, otel, tur, mavi yolculuk, cruise, yat, gemi, charter, ekonomik bilet, ucuz bilet, vize işlemleri, online rezervasyon, kongre, toplantı, yurtiçi turlar, yurtdışı turlar, özel turlar, balayı

#acente, acenta #tur, bilet #rezervasyon, otel #tatil, gezi #fuar, organizasyon


Benzer Firmalar