Sigarth Metal Isleme San. ve Tic. A.S.


aysad Org. San. Bölg. (TOSB) 1. Cadde 14.Yol No:56/A 41490 Sekerpinar - Gebze - Kocaeli

Telefon1: 0 262 658 26 01

Telefon2: 0 262 658 26 02

Fax: 0 262 658 26 05

Web: www.sigarth.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1955
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları: Sigarth, 1955 yilinda Isveç`in sanayi merkezi olan Gnosjö bölgesinde kurulmustur. Isveç fabrikasinin yaninda Almanya satis ve dagitim merkezi, Polonya üretim tesisi ve son olarak Türkiye üretim tesisi ile Avrupa çapinda faaliyetlerini sürdürmektedi

Sigarth, 1955 yilinda Isveç`in sanayi merkezi olan Gnosjö bölgesinde kurulmustur. Ana faaliyet alanimiz panel radyatör aksesuarlari üretimi olmakla beraber özellikle progresif sac kaliplari ve rollform üretim proseslerinde ciddi bilgi birikimine sahibiz.

Sigarth küresellesen dünyada ve günümüz rekabet kosullarinda müsterilerine en iyi ve en yakin hizmeti verebilmek için Isveç fabrikasinin yaninda Almanya satis ve dagitim merkezi, Polonya üretim tesisi ve son olarak Türkiye üretim tesisi ile Avrupa çapinda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Yüksek otomasyonlu üretim hatlari, bilgi birikimi ve ürün çesitliligi ile Sigarth ihtiyaçlarinizi tam zamaninda ve en yeterli sekilde karsilayacak kapasiteye sahiptir.

Sigarth, ISO 9001 Kalite Yönetim Sertifikasi ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sertifikasi sahibidir. OHSAS 18001 Is Sagligi ve Güvenligi çalismalarimiz devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Üst ve Yan Kapaklar

Sigarth, panel radyatör üreticilerine üst ve yan kapaklar konusunda tasarim ve üretim hizmeti sunmaktadir. Mevcut tasarimlarimiz veya özel talepleriniz için her zaman tasarim bölümümüz ile irtibata geçebilirsiniz.

Sigarth üst ve yan kapaklar konusunda müsterilerine özel imalat yapmakta ve su anda Rettig, Buderus, Termo Teknik gibi Avrupa`nin önde gelen üreticileri ile çalismaktadir.


Duvar Konsollari

Sigarth, patentli duvar konsolu çözümleri sayesinde Avrupa`da bulunan büyük üreticilere, distribütörlere ve son kullanicilara MONCLAC® markasi ile hizmet vermektedir. Ürünlerimizin tümü TÜV standartlarini karsilamaktadir.

MCS YER KONSOLLARI & RADYATÖR AYAKLARI

Özellikle dükkan, banka, cam duvarlar önlerine radyatörlerin asilmasi önemli taahhüt firmalari ve montaj ustalari için büyük sorun teskil etmektedir. Sigarth MCS serisi radyatör ayaklari, her tipte ve her boyutta radyatör için bu sorunu ortadan kaldirmaktadir.

VENTPLUS

Ventplus özellikle plastik dograma kullanilan ya da havalandirma eksigi olan ev ve isyerlerinde taze havanin panel radyatör arkasindan alinip, filtre edilip radyatörün içerisinden geçirilerek iç ortama verilmesi prensibi üzerine kurulmustur. Bu sistemin avantajlari;

*
Yasam alanlarinda saglikli bir havalandirma saglar
*
Filtresi sayesinde içeri giren havadaki partikülleri temizler, içeride küf, mantar, rutubet olusumunu engeller
*
Havalandirma için enerji kullanimi gerektirmez, isletme maliyeti sadece filtrelerin düzenli degisiminden ibarettir
*
Radyatörün isitma performansini artirir
*
Taze havanin isinmis bir sekilde içeri verilmesini saglar

Kullanim Alani

Panel radyatör kullanilan ve havalandirma ihtiyaci olan tüm uygulamalar

#panel radyatör #radyatör kapak #radyatör askı #radyatör aksesuar #duvar konsolu


Benzer Firmalar