Color Reklam Tanıtım ve Organizasyon Hizmetleri


Liros Yolu 2. Matbaacılar Sitesi 2BE Topkapı / İSTANBUL

Telefon1: 0554 804 09 40

Telefon2:

Fax: 0554 804 09 40

Web: www.colorreklam.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Color Reklam Olarak 2005 yılında üretime geçmiş bulunmaktayız. Genç ve dinamik kadrosuyla kulvarının en iyisi yolunda hızla ilerlerken bizden desteğini çekmeyen saygıdeğer müşterilerimize teşekkür edriz.


Ürün ve Hizmetler

Başlıca Hizmet Alanlarımız. GOLD PAKET ÜCRETİ Çok kaliteli ve çok ucuz Web Sitesi + 1 GB 10 E-Posta + 100 MB Web alanı + Türkçe Yönetim Paneli = 400YTL - Web Site Yenileme Bakım ve Onarım- Açılış kokteyl davet ve düğün organizasyon hizmeti. (ÇANAKKALE)- Web hosting barındırma- Domain ve alan adı hizmeti- Logo ve çaşitli grafik tasarımı- Her nevi baskılı matbaa hizmetleri - 3D Hareketli Ürünler ( Kartvizit, Davetiye, Cetvel ve Bardak altlığı) - Kartvizit - El ilanı ve Broşür. - Katalog ve İnsert - Kurumsal Dosya - Diplomat Zarf - Bloknot (12x17, A4, A5) - Kartvizit ebatı çıkartma - Magnet ve dereceli magnet - Röntgen çantası ve afiş. - Davetiye, Takvim ve İmsakiye...- Promosyon Hizmeti - Kalem kalemlik ve anahtarlık - Duvar ve Masa saatleri - Bardak altlığı PVC kauçuk ve karton - OTO kokusu (T.C. Sağlık Bakanlığından Onaylı) - Mausepad PVC ve Kauçuk - Ruhsat kabı, Ajanda, Fhirst - Masa Takvimi, Damla Etiket, Rozet, Plaket Hizmetleri vermekteyiz.

#En Ucuz ve Kaliteli Web Site Tasarımı #Kartvizit, El ilanı #Broşür, Çıkartma #Magnet, Diplomat Zarf #Anahtarlık, Kalemlik


Benzer Firmalar