yıldız ticaret koll şti


eski duyunu umumiye sok no:11 sirkeci

Telefon1: 2125200138

Telefon2: 2125209252

Fax: 2125224093

Web: www.yildizticaret.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1972
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:2 | Memur:3 | İşçi:6
Dış Ülkelerle Bağlantıları:ithalat-ihracat

Yıldız Ticaret, 1972 yılının temmuz ayında İstanbul sirkeci de motosiklet, bisiklet kullanıcılarının yedek parça ve aksesuar ihtiyaçlarını yurt genelinde karşılamak amacıyla kurulmuştur. Zaman içinde faaliyet alanların da gelişim göstererek büyüyen motosiklet sektöründe Yamaha motosiklet bayiliği görevini üstlenmiştir.

İthalatı ile iş hacmi genişleyen firma Avrupa yakasında ilk şubesini açmıştır. Bu alanda da sürekli büyüme gösteren ve kendini yenileyen firma Asya yakasın da Yamaha 3S ( Satış – Servis – Aksesuar ) şeklinde ikinci şubesini motosiklet kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılamak için hizmete sunmuştur.

Hedeflerini büyük tutan firma müşterilerine daha iyi hizmet etmek adına dünya değişimlerini takip ve analiz ederek kendini kanıtlamış, Avrupa da markalaşmış ürünlerin ithalatını yaparak motosiklet sektörüne katkıda bulunmuştur.

Kuruluş temelini müşterilerine daima kaliteli hizmet anlayışı üzerine kuran firma deneyimli kadro ve yapısı ile motosiklet bayii ve kullanıcıları için büyük bir potansiyel haline gelen herkesin güvenle ve kolayca alış veriş yapabileceği ( B2B – B2C SANAL MAĞZA ) e-ticaret sitesini 2008 yılı Temmuz ayında faaliyetine başlamıştır.

Yıldız Ticaret motosiklet sektörü faaliyetlerinin geliştirilmesinde mevcut ürün gamının iyileştirilmesinde ve yeni ürünlerinin lansmanında önemli katkılar sağlamak hedefleri arasında yer almaktadır. Güvenin simgesi olan Yıldız Ticaret’te keyifli alış verişler dileriz.


Ürün ve Hizmetler


airoh kask
Termoplastik dış yüzey Açılabilir çene koruması Anatomik dizayn iç yüzey Dıştan kontrollü entegre siyah güneş vizörü Çizilmez vizör COOLMAX iç astar Çıkabilir ve yıkanabilir iç astar ve yanak padleri Alında ve çenede hava kanalları Arkada hava tahliye kanalı ECE 2205 onaylı 1600 gr Bluetooth ve intercom teknolojisi
yamaha motosiklet satış, yamaha yedek parça servis, yuasa akü, ngk buji, pirelli lastik, metzeler lastik, airoh çene açılır kask, shark kask, ixon mont, ixon eldiven, ixon bayan mont, ixon pantolon, forma bot, forma çizme, master lock kilit, kappa çanta, depo üstü çanta, vlm akü, yağmurluk, ixon yağmurluk, terma içlik, diz yağmurluğu, el yağmurluğu, rüzgarlık

#yamaha motosiklet,yamaha yedek parça #airoh kask,shark kask, #ixon mont,bayan montu #forma bot,ufo dizlik #mivitex çizme


Benzer Firmalar