Anatolia Çevre ve Enerji Teknikleri


Tarım Mah. Perge Bulvarı Halil Elciler Iş Merkezi No: 69 Kat: 4/25

Telefon1: 0242 311 11 93

Telefon2:

Fax: 0242 311 11 94

Web: www.acetturkiye.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ACET (Anatolia Çevre ve Enerji Teknikleri LTD.ŞTİ) 2007 yılında Gönül Özkul ve Matthias Kleinsimon tarafından Antalya`da kurulmuştur. Almanya ve Avusturya`da partner firmaları bulunmaktadır.

ACET bünyesinde; Gönül Özkul, satış ve pazarlama müdürü, enerji yüksek mühendisi Matthias Kleinsimon ise projelendirme ve teknik işler müdürü olarak hizmet vermektedir.

Biz ACET olarak, bugün ve geleceğin sistemi SOLAR ENERJİ yi kullanarak çalışan zengin ürün yelpazemiz ve müşteri odaklı çözümlerimizle hizmetinizdeyiz. Sizi güneşle ısıtıp serinletirken aydınlatmak ta istiyoruz.

Bunun yanısıra, alternatif enerji sistemleriyle ilgili, projelendirme,işletime sunma ve danışmanlık hizmeti vermekteyiz. (Biogaz, Rüzgar Enerjisi, Atık Su Arıtma, Atık Yakma yoluyla enerji kazanımı.)


Ürün ve Hizmetler

Fotovoltaik, Güneş enerjisi, alternatif enerji, solar modüller, solar module, biogaz, çevre enerjisi, acet, Anatolia Çevre ve Enerji Teknikleri, yenilenebilir enerji, solar soğutma, solar aydınlatma, solar ısıtma, absorber, solar cooling, fermantör, hidroliz, biogaz tesisi, yeni enerji sistemleri, biokütle, ekolojik enerji, güneş panelleri, güneşten elektirik enerjisi, enerji, antalya, biogübre, biogaz arıtma, doğal enerji santralleri, biometan, nawaro, nawaros, temiz enerji, biogaz soğutma, enerji üretimi, solar soğutma, güneş sistemleri

#Fotovoltaik, #solar soğutma #enerji üretimi #biogaz #çevre enerjisi


Benzer Firmalar