Anasayfa » Basın ve Medya » İSTANBUL Basın ve Medya » Aksesuar Dünyası Dergisi

Aksesuar Dünyası Dergisi


A.Nafiz Gürman Mah. Nazırm Erten Sok. No:25 Övün Apt. A Blok Daire 1 Merter

Telefon1: 2125559494

Telefon2:

Fax: 2125559492

Web: www.aksesuardunyasi.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Tekstil ve Konfeksiyon Yayıncılığında ‘İlk’lerin Adresiyiz
Sektörde 2005 yılından bu yana faaliyet gösteren şirketimiz; Tekstil ve konfeksiyon yayıncılığında 15 yıllık bir tecrübeye sahip olan uzman bir kadro tarafından yönetilmektedir. Konfeksiyon sektörüne ve alt dallarına yönelik olarak, özel ve lider dergiler yayımlayan Tek Stil yayıncılık, kendi alanında hep ilklerin öncüsü olmuştur. Konfeksiyon yan sanayii ve aksesuar alanında AKSESUAR DÜNYASI adlı Türkiye’nin ilk ve tek uluslararası dergisini yayımlayan Tek Stil Yayıncılık Şirketi’nin; bebe ve çocuk giyim ve ihtiyaçlarının tanıtımına yönelik BEBE & ÇOCUK DÜNYASI adı altında başka bir dergisi de bulunmaktadır. Sektöründe lider konumda olan Aksesuar Dünyası Dergisi; moda ve marka yaratmada çok önemli bir yere sahip olan konfeksiyon yan sanayicilerimizin sesi olmakta ve yurt içindeki dağıtımının yanı sıra; İtalya, Almanya, Rusya, Bulgaristan, Kazakistan Özbekistan İran, Ukrayna, Litvanya, Fas, Tunus Mısır ve Suriye gibi ülkelerde düzenlenen fuarlara da katılarak, aksesuarcılarımızın tanıtımını yapmaktadır.
İstanbul Nakış Sanayicileri Derneği’nin yayın organı olan NAKIŞ DÜNYASI Dergisi’ni de yayına hazırlayan Tek Stil Yayıncılık Şirketi, bu yayın ile de nakış ve işleme sektörünün nabzını tutmaktadır. Nakış Dünyası Dergisi de kendi alanında ilk ve tek yayın organı olarak faaliyetini sürdürmektedir.
Tüm bu faaliyetlerinin yanı sıra; ülkemizin tasarım gücünü de dünyaya tanıtmayı hedefleyen şirketimiz, FASHION & STYLE adlı Türkiye’nin ilk Moda Tasarım Kataloğu’nu da yayımlayarak, tekstil ve konfeksiyon alanında bir başka “ilk”e daha imza atmıştır. Tek Stil Yayıncılık ve Tanıtım Hizmetleri yayıncılığın yanı sıra; broşür, katalog, fotoğraf çekimi ve organizasyon gibi alanlarda tüm sektörlere yönelik olarak, profesyonel tanıtım hizmeti sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Aksesuar Sektörünün Lider Dergisi… Tekstil ve konfeksiyon yayıncılığında 15 yılı aşan bir tecrübe ile harmanlanarak hazırlanan Aksesuar Dünyası (Konfeksiyon Yan Sanayi İmalatı ve Teknolojileri) Dergisi, kurulduğu ilk günden beri konfeksiyon yan sanayicilerimizin sesi olmayı hedeflemekte ve sadece yurt içinde değil, dünyanın bir çok ülkesinde katıldığı fuarlarla bu hedefini başarıyla yerine getirmektedir. Türkçe ve İngilizce olarak iki ayrı dilde hazırlanan Aksesuar Dünyası Dergisi, her ay yayınlanmakta olup, abone ve ücretsiz dağıtım sistemi ile okurlarına ulaştırılmaktadır. Düğmeden fermuara, fermuardan fantezi aksesuara kadar her alanda faaliyet gösteren aksesuar imalatçıları ve toptan satıcılarımızın dünya pazarlarında hak ettiği yere ulaşması için çalışmayı kendisine amaç edinen Aksesuar Dünyası Dergisi, yaptığı etkin tanıtımlarla şu anda konfeksiyon yan sanayinin uluslararası alandaki tek dergisi olup, sektöründe lider konumdadır. Aksesuar Dünyası Dergisi`nde güncel ve sektörden haberlerin yanı sıra; düğme, fermuar, etiket, dar dokuma, tela, elyaf, vatka, askı, fantezi aksesuar, genel aksesuar, metal aksesuar, bijuteri gibi bölümler yer almaktadır. Aksesuar imalatçılarımız ve toptancılarımızın pazar arayışları ve markalaşma süreçlerinin desteklendiği dergimizde yukarıdaki bölümlerlerle bağlantılı olarak; aksesuar imalatında kullanılan en son yenilikler, özel hazırlanmış aksesuar trendleri, sektördeki en son gelişmeler, yurtiçi ve yurtdışından mal talepleri, ihracata yönelik çalışmalar ve pazar araştırmaları gibi yazılar da yer almaktadır. Türkiye ve dünyadaki hazır giyim, iç giyim, spor giyim v.b. imalatçılara, sektörümüzdeki kamu kuruluşları ve mümessil firmalara, ücretsiz tanıtım sayılarıyla ulaşan Aksesuar Dünyası Dergisi ayrıca; abone, ücretsiz posta, fuarlarda ücretsiz dağıtım sistemlerini uygulayarak okurlarıyla buluşturulmaktadır. Tüm bu dağıtım sistemlerinin yanı sıra dergimiz, online yayın ve

#Aksesuar, Aksesuar Dünyası #düğme, etiket #Dergi, aksesuar #tekstil dünyası, tekstil #konfeksiyon, fermuar


Benzer Firmalar