Anasayfa » Lastik ve kauçuk » Lastik sanayi » BURSA Lastik ve kauçuk » RPM KAUÇUK PLASTİK MAKİNA SANAYİ VE TİCAET LTD ŞTİ

RPM KAUÇUK PLASTİK MAKİNA SANAYİ VE TİCAET LTD ŞTİ


ALADDİNBEY SANAYİ SİTESİ 615.SOKAK NO:14/A NİLÜFER BURSA

Telefon1: +90 224 4134086

Telefon2:

Fax: +90 224 4134982

Web: www.rpmrubber.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kauçuk sektöründe 15 yılı aşkın bir deneyimle kurulan şirketimiz, konusunda uzman ekibiyle hizmet farkını kısa sürede siz müşterilerimize hissettirmiştir. Her türlü kauçuk ve kauçuk formülasyon kimyasallarında oldukça fazla çeşidiyle tam amacınıza uygun en ergonomik olanı temin etmek ve her konuda siz değerli müşterilerimize yardımcı olmak en temel görevlerimizden olmuştur.

Yine kauçuk sektöründe kullanılan proses makinelerinden birçoğunun Türkiye mümessili olan şirketimiz, bu konuda da en mantıklı ve ergonomik çözümleri sizinle paylaşmaktadır. Banbury mixer, Kneader mixer, silindir (açık hamur makinesi), her tipte profesyonel ekstruder, MW üniteler, Sıcak hava tünelleri, tuz banyoları ve yardımcı diğer ekipmanlar, enjeksiyon ve transfer presler konularında da en ekonomik fiyatlarla ve satış sonrası garanti ve teknik servis verebilen şirketimiz bu vesile ile en yakın partneriniz olmaya adaydır.

Ayrıca hazır hamur ihtiyaçlarınızı da karşılama kapasitesine sahip olan şirketimiz, gelişmiş laboratuarı yardımıyla teknik hamur üretme imkanına da sahiptir. Siyah veya renkli hamur üretimi için en yakın adresiniz olmaya her zaman özen gösteren şirketimiz gelecekte de memnuniyetinizin devamını sağlayacaktır.


Ürün ve Hizmetler


Kauçuk, EPDM, Kauçuk Kimyasalları, Kauçuk Hammadde, Kauçuk Hamur, Kauçuk ürün, Conta, Fitil, Granül Kauçuk, Kauçuk Ekstrüder, Kauçuk Pres, Kauçuk Enjeksiyon, Kauçuk banbury, Kauçuk mikser, Kneader mixer, Açık karıştırıcı, Sıcak hava tüneli, Mikro dalga, Kauçuk MW, PVC, HDPE, Plastik, Plastik kimyasalları, Plastik ürünler, Plastik granül, Plastik ekstruder, Plastik enjeksiyon, PLastik makineleri, Plastik ürünler, Granulator, Plastik granül hattı, Kauçuk kalıpları, Elektrik kablo kanalları, Rubber, EPDM rubber, Rubber chemicals, EPDM Products, Rubber rawmaterial, Gasket, Seal, Rubber pelletizing systems, Rubber granulate, Rubber extruder, Rubber machines, Banbury, mixing mill, Hot air channel, Plastic machines, PLastic extruder, Plastic pelletizing system, Cable trays

#kauçuk epdm #kimyasal madde #sbr rss #rubber hammadde #makina plastik


Benzer Firmalar