Anasayfa » Gümrük işleri » Muhtelif mal ve hizmetler » ANTALYA Gümrük işleri » İpek Gümrük Müşavirliği Limited Şirketi

İpek Gümrük Müşavirliği Limited Şirketi


Liman M. 2. C. No.22 kat1/b Antalya Akdeniz 07070 Türkiye

Telefon1: +90 242 259 48 46

Telefon2: +90 242 259 4845

Fax:

Web: www.ipekgumrukleme.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1984
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1930 yıllarında Türkiye nin ilk gümrük Komisyoncularından olan dedemiz SABRİ EVREN tarafından Sirkeci yalıköşkü cad. Yeni handa kurulan yazıhanemiz l952 senesinde ölümünden sonra oğlu 725 karne nolu Gümrük Komisyoncusu İLHAN FİKRET EVREN tarafından bu mesleği şerefle 32 yıl devam ettirip 1984 yılında vefat etmiştir. Bu mesleğe üçüncü kuşak olan oğlu M. CENGİZ EVREN devam ettirip, gelişen çağa ayak uydurmak ,bir çok atılımlar yapmak için İPEK GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LTD.ŞTİ. ni emekli muayene memuru Sayın ERGÜVEN ÇOBANOĞLU ile birlikte kurmuştur. Merkezi Antalya da faaliyete devam eden firmamız İstanbul` daki şubemiz ile İstanbul`un tüm gümrüklerinde İthalatçı ve İhracatçı firmalara daha kaliteli ve hızlı hizmet verebilmek için çalışmaktadır.

Tüm gümrüklerdeki işlemleri on-line EDI(Electronic Data Interchange)(Elektronik Veri Değişimi) olarak beyanname tescillerini ofisimizden gerçekleştirmekteyiz.

Firmamız AHL. ve ANTALYA Serbest Bölgelerinde 10 yılı aşkındır hizmet vermekte, yer temini ve ruhsat alımlarında yatırımcılara yardımcı olmaktadır.

Antalya ilindeki tüm gümrüklerde İthalatçı, İhracatçı, Sanayici ve yatırımcıların , Antalya dışındaki Nakliye ve Gümrükleme firmalarının gümrük işlemleri kanun, tüzük, yönetmelik çerçevesinde tarafımızdan yapılmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

gümrük müşavirliği

#gümrük #müşavirlik #gümrükleme #danışmanlık #


Benzer Firmalar