izoman


yeni sahra

Telefon1: 0216 324 79 79

Telefon2: 0541 232 22 07

Fax: 0216 472 91 90

Web: izoman.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:3 | Memur:2 | İşçi:6
Dış Ülkelerle Bağlantıları:170000


İZOMAN, ürünlerini araştırma geliştirme faaliyetleri ve yatırımlarla sürekli iyileştirerek, üretimden aldığı güçle yapı sektöründe konusuyla ilgili sorunlara çözüm getirmekte ve sosyal sorumluluk kavramı içinde hareket ederek büyümeye devam etmektedir.

Şirket Profili
İZOMAN Cephe Kaplama Malzemeleri ile, dış cephede ısı yalıtımı, estetik ve teknolojinin mimarı olan Firmamız; kaplama ürünleri ile kendine özgün formlarda sunduğu yeni nesil EPS kaplama elemanlarına ilaveten cepheler için geliştirdiği cephe süs elemanları ile birlikte dış cephede eşsiz komple çözümler üretmiştir. Her birisini birer ilke imza atarak ürettiğimiz çözümlerle çok sayıda binaya kalite, estetik ve prestij kazandırdık. Ancak, daha üstün kalitede daha iyi ürünler sunmak arzusuyla sürekli Ar-Ge ve mühendislik yaparak geldiğimiz bugünkü noktada; Firmamız ve Ülkemizin gurur kaynağı olan ileri teknoloji İZOMAN marka ürünlerimiz, dış cephe kaplama teknolojisindeki en son noktadır.

Firmamız, 2003 yılından itibaren yürüttüğü yaklaşık 5 yıllık bir Ar-Ge çalışmasının sonucunda, ihtiyaca yönelik çözümler üreterek, estetik ve zerafetin mükemmel bir kombinasyonunu sizlere sunduk. Bu son teknolojik adımla birlikte, düz cephe konseptinde Dünyada yeni bir çığır açmış bulunmaktayız. %100 kendi emeğimizi, know-how çalışmalarımızı taşıyan İZOMAN markalı bu ürünler tartışmasız Dünya’da ve Türkiye’de sektöründeki en iyi çözüm ürünüdür.

Dış cephe kaplama sektöründeki köklü geçmiş ve tecrübesiyle projeden montaja gerçek anlamda anahtar teslimi iş yapan firmamız; İZOMAN marka ileri teknoloji ürünleriyle de sektörünün lider firması olmuştur.

Hedefimiz
İZOMAN marka ileri teknoloji ürünlerimizle pazarında tercih ve güvenilen marka olmak;
Gerçek anlamda tam müşteri memnuniyetini sağlamak;
Dünya pazarında Türkiye’mizi yüz akıyla temsil etmektir.


Ürün ve Hizmetler

söve, denizlik, fugalı, yalı baskı, kat silmesi, payanda üretim ve uygulama...

#söve #söve harcı #mantolama #fugalı #yalı baskı


Benzer Firmalar