Print Plast


yunus emre cad. dalgıç sok. no:9 4.levent

Telefon1: 02122804156

Telefon2:

Fax: 02122796328

Web: www.printplast.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1989
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1990 yılında isviçre ortak yatırımı ile kurulmuş olan printplast,bugün tamamı yerli sermaye yatırımı olan, konumunda lider ilk plastik kart üreticilerindendir.



printplast, bakıldığında basit bir plastik gibi görünen, kullanıldığında hayatımızın içinde ne kadar önemli bir rol oynadığı farkedilen plastiğe renk verir. Onu, kullanıcısının hayatını kolaylaştırması ve imkanlarından yararlandırması için şekillendirir, kullanıcısıyla bütünleştirir.



Bu sorumluluktan yola çıkan printplast, plastik karta şekil verirken,yılların bilgi birikimi, dünya ülkeleriyle rekabet edebilecek teknoloji ve ekipmanı, kişisel bilgilere gösterdiği önemi ve herşeyden önemlisi dinamik, üretken ve yaratıcı ekibinden faydalanır.



Güvenilir bir çözüm ortağı olarak printplast, plastik kart üretimine ilave olarak ’ kart üretim sistemi’ konularında anahtar teslimi projeler üretir ve danışmanlık hizmetleri sunar.



printplast, kartlarını kendi bünyelerinde üretmeyi tercih eden kuruluşlar içinde geniş ürün alternatifleri sunmaktadır.

Amatör kullanım amaçlı masa üstü kart üretim sistemleri, bankalar gibi yüksek kapasite ve süratin gerekli olduğu sektörlere yönelik, profosyonel kullanım amaçlı, kart tanımlama, otomatik kart zarflama sistemleri, printplast’ın sunmuş olduğu alternatifler arasında yer almaktadır.



Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada printplast, kaliteli ürün ve kaliteli servis ilkelerinden ödün vermeksizin, araştırmacı ve geliştirmeci zihniyetle her zaman daha iyisi için çalışacaktır.


Ürün ve Hizmetler


plastik kart
4 Renk Baskılı Plastik Kart Manyetik bant kart kabartma barkod baskılı plastik kart mifare kart smart kart
Plastik kart üretimi
plastik kart üretim sistemleri
tanıtım kartı
müşteri kartı
üye kartı
mifare ve smart kart
plastik kart baskı sistemleri
Dijital baskı sistemleri
manyetik bantlı kart
otel kapı kartı

#plastik kart kart # # # #


Benzer Firmalar