Anasayfa » Demir çelik ürünleri » Metal ve Yan Sanayi » ZONGULDAK Demir çelik ürünleri » DADAŞLAR METAL SANAYİİ VE TİC.LTD.ŞTİ

DADAŞLAR METAL SANAYİİ VE TİC.LTD.ŞTİ


kdz.ereğli

Telefon1: 372 323 50 14

Telefon2: 372 322 16 14

Fax: 372 322 03 13

Web: www.dadaslarmetal.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:37 (Yönetici:7 | Memur:5 | İşçi:25
Dış Ülkelerle Bağlantıları:almanya

Firmamız, kaliteli ve sertifikalı malzeme seçimindeki titizliği, dürüst ticaret konusundaki hassasiyeti ve müşterilerimizden aldığı güven ile sağlam ve emin adımlarla müşterilerimize her zaman en iyiyi en uygun fiyata sunmayı hedefliyoruz. Web Sitemizi Ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.


Ürün ve Hizmetler

1997 yılında, Dadaşlar Metal Nakliye Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi adı altında firmamız toptan sac ticareti, nakliye, lojistik, Rulo açma ve dilme -Fabrikamız 4000m2 kapalı alan ve 6000m2 açık- alanlarında faaliyet göstermeye başlamıştır.

Dadaşlar Metal, müşteri odaklı ve verimliliği esas alan bir yönetim biçimi izlerken sosyal sorumluluk bilinci ile de katma değer yaratma azmindedir...

Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için özel siparişlerinizi temin edebiliriz. Firmamız vermiş olduğunuz siparişleri daha ilk günden titizlikle ele alır ve size en iyi şekilde cevap verebilecek kapasitede stoklara sahiptir. Firmamız, geniş stokları ve geniş ürün yelpazesi ile kaliteye ve dürüst ticarete verdiği önem bakımından diğer benzer firmalar arasında ayrıcalıklı olarak örnek teşkil edebilecek konumdadır.

Şirketimiz, bu canlı ekonomi içinde gösterdiği başarı ile yerini almakta gecikmemiş ve yassı ürün ticaretinin aranılan isimlerinden biri olmuştur.


#metal #demirçelik #dilme #rulo açma #yassı


Benzer Firmalar