Anasayfa » Havuz tesisat ve ekipmanları » İnşaat sanayi » İSTANBUL Havuz tesisat ve ekipmanları » Artes Havuzculuk ve Arıtma Tes.San.Tic.Ltd.Şti.

Artes Havuzculuk ve Arıtma Tes.San.Tic.Ltd.Şti.


Bahariye Cad. Sokullu Sok.13/15 Emek Apt.Kadıköy / İSTANBUL

Telefon1: 0216 338 30 70

Telefon2: 0 216 347 41 59

Fax: 0 216 338 30 70

Web: www.arteshavuzculuk.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1986
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Artes Havuzculuk ve Arıtma Tesisleri San.Tic.Ltd.Şti. 1986 yılında kurulmuş olup; mühendis ve teknisyen kadrosu ile dünya teknolojisini yakından takip etmektedir.

Her türlü yüzme havuzu, süs havuzu, jakuzi, sauna, havuz kimyasalları, taahhüt ve malzeme satışı konusunda faaliyet gösteren firmamız; bu konuda tecrübe ve birikimini uzmanlaşmış elemanlardan kurulu ekiplerle siz değerli müşterilerimize aktarmayı amaç edinmiştir. Bu hizmeti verirken yüzme havuzlarının insan ve çevre sağlığı açısından önemli olduğu ve uzmanlık gerektirdiğinin bilincindeyiz.

Firmamız yapılan hizmetin tarafınıza sağlıklı, sorunsuz ve kaliteli ulaşması için faaliyet sahalarında uzmanlaşmayı ve tüketiciyi korumayı temel ilke edinmiştir.Bu sebeple proje, tasarım ve yapım aşamasında ulusal ve uluslararası standartları yakından izlemekte ve uygulamaktayız.

Tasarımdan sistem seçimine kadar her türlü konuda ücretsiz danışmanlık hizmeti veren firmamız; 22 yıllık deneyimi ve genişlemekte olan referansları ile sizlere hizmet vermeye devam etmektedir. Bu maksatla siz saygı değer müşterilerle çalışmak en büyük temenni ve dileğimizdir.

Firmamız; 1986 yılından bu yana, yurt içinde ve yurt dışında önemli projeleri gerçekleştirirken bu alanda ilkelere de imza atmıştır. Sektördeki çalışmalarını edindiği birikim ile sürdürürken bu alanda dünya liderleri ile proje malzeme ve ekipman bazında çözüm ortaklığı yapmaktadır. Ayrıca Projenin özelliğine göre uzmanlaşmış yurt dışı imalatçı firmalar ile işbirliği yapmaktayız.

Azerbaycan, Kazakistan, Gürcistan, Türkmenistan ve Rusya’ da prestijli projeleri gerçekleştiren firmamızın halen bu ülkelerde ve Türkiye’de devam eden şantiyeleri bulunmaktadır.





Ürün ve Hizmetler

Firmamız 1986 yılından bu yana yüzme havuzları, sauna ve buhar odaları, masaj havuzları ve süs havuzları ile ilgili yapmış olduğu hizmetlerini deneyimli personel kadrosu ile aynı titizlik ve hizmet anlayışıyla faaliyetlerini sürdürmektedir.

Artes Havuzculuk Ltd.Şti.nin faaliyet konuları;

* YÜZME HAVUZU FiLTRASYON, DEZENFEKSiYON TESiSATI
VE iNSAATI
* YÜZME HAVUZLARI YERLi VE iTHAL MALZEME SATISI
* iTHAL VE YERLi HAZIR HAVUZLAR
* SAUNA VE AKSESUARLARI SATISI VE TAAHHÜDÜ
* OLiMPiK YÜZME HAVUZLARI
* ÖZEL AMAÇLI HAVUZLAR
* TERAPi HAVUZLARI
* HAVUZ iÇi KAPLAMA VE iZOLASYON iSLERi
* YÜZME HAVUZU PROJELENDiRME VE TASARIM
* HAVUZ ÜSTÜ KAPAMA iSLERi
* SÜS HAVUZLARI
* SÜS HAVUZU FISKIYE MALZEMELERI SATISI VE MONTAJI
* TATLI VE DENIZ SUYU AKVARYUMU YAPIM iSLERi
* AQUAPARK PROJELENDIRME VE YAPIMI
* DALGA HAVUZLARI
* GOSTERi HAVUZLARI
* HAVUZ KENARI TUTAMAK VE KAYMAZLARI
* HAVUZ KiMYASALLARI SATISI

# # # # #


Benzer Firmalar