Anasayfa » Çeviri hizmetleri » Muhtelif mal ve hizmetler » İSTANBUL Çeviri hizmetleri » AKADEMİ ÇEVİRİ HİZMETLERİ (İSTANBUL - ANKARA)

AKADEMİ ÇEVİRİ HİZMETLERİ (İSTANBUL - ANKARA)


Barbaros Bulvarı Özgür apt. 55/4

Telefon1: 0212.2361181

Telefon2: PBX

Fax: 0212.2368004

Web: www.akademitercume.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:650 (Yönetici:3 | Memur:6 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Amerika, İngiltere, Doğu Avrupa, Türki Cumhuriyeetler, Gürcistan, Endonezya

1992 yılında hayatına başlamış olan Akademi Çeviri Hizmetleri 16 senedir, gerek Türkiye gerek yurtdışında Kamu Kuruluşları ve özel sektörde bir çok lider firmanın bir çok önemli projesinde yer almaktan onur duymaktadır.

AKADEMİ ÇEVİRİ HİZMETLERİ çağdaş, güler yüzlü, kaliteli ve hızlı hizmet anlayışı ile Türkiye ve Dünya`da özel ve kamu sektöründe önde gelen bir çok kuruluşuna yazılı, ardıl, simültane ve on-line çeviri alanlarında hizmet vermektedir.

AKADEMİ ÇEVİRİ HİZMETLERİ müşterilerine en iyi seviyede hizmet verebilmek için günümüzün tüm teknolojik araçlarından faydalanmaktadır. Bu anlamda gerekli yazılım ve donanım altyapısı müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun olarak yapılandırılmıştır.

Günümüz iş dünyasında zamanı doğru kullanmanın ve kusursuz hizmet sunmanın öneminin bilincinde olan AKADEMİ ÇEVİRİ HİZMETLERİ, değerli müşterilerine ayrıcalıklı hizmet sunmak için çevirilerini daimi kuryeleri, kargo, e-mail ve faks ve ya FTP alanları aracılığı ile kendilerinin belirleyeceği sürelerde ulaştırmaktadır.

AKADEMİ ÇEVİRİ HİZMETLERİ tıp, hukuk, mühendislik ve bunun gibi bir çok alanda uzmanlaşmış çevirmenlerden oluşan 60 lisanda, 650 kişilik yazılı ve sözlü çeviri yapan kadrosu ile 7 gün 24 saat güvenilir ve kaliteli çeviri hizmeti sunmaktadır. AKADEMİ ÇEVİRİ HİZMETLERİ Türkiye`nin önde gelen firmalarının çeviri hizmetleri çözüm ortağı olmaktan gurur duymaktadır.









Ürün ve Hizmetler

Hizmetlerimiz

Çeviri Dilleri
Çeviri Proje Yönetimi
Yazılı Çeviri
Akademik Çeviri
Hukuki Çeviri
Multi-Medya Çeviri
Teknik Çeviri
Tıbbi Çeviri
Yeminli Çeviri ve Resmi Onaylar

Yerelleştirme

İnternet Sitesi Yerelleştirme
Yazılım Yerelleştirme
Sözlü Çeviri

Ardıl Çeviri
Simultane Çeviri
Telekonferans Çeviri
Simultane Sistem Kiralama



#Tercüme, Tercüme bürosu #Tercüme büroları, Istanbul Tercüme Bürosu #Ankara Tercüme Bürosu #İngilizce tercüme,almanca tercüme #rusça tercüme, yeminli tercüme


Benzer Firmalar