Merve Hidrolik


Küsget Sanayi Sitesi

Telefon1: 05056255355

Telefon2:

Fax: 03422355749

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:18 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 1997 yılında tek bir atölyede 3 personel ile hidrolik sistem tamiratı yapmak üzere faaliyetlerine başlamıştır. Kısa bir sürede bütün ekonomik dalgalanmalara rağmen küçük bir atölye olma kabuğunu parçalayıp şu an 52 belediyenin ihtiyacını karşılayabilen ve marka olma hedefinde hızla ilerleyen bir kuruluş haline gelmiştir.


Ürün pörtföyünü geliştiren firmamız , damperli araçlardan vinç çeşitlerine , çöp konteynırlarından fabrika içi hidrolik sistemlere kadar kurulum , yedek parça , tamirat ve teknik destek hizmeti sunmaktadır.


Standart ürünler ile birlikte müşteri taleplerine uygun ürünleri üretebilecek kapasite ve iş gücüne sahip olan firmamız , kaliteyi esas alan , kendi ile yarışma ruhunu elde etmiş ve ürettiği ürünlerde müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir yapıya sahiptir.


Zamanın öneminin farkında olan firmamız beyan ettiği teslim tarihlerine uymayı ilke edinmiştir.


Sizin Memnuniyetiniz Bizim Memnuniyetimizdir.


Ürün ve Hizmetler

Çöp Konteynerleri, Park ve Bahçeler için Kovalar, Belediye Çöp Araçları, Bekoloaderler, Vidanjörler, İtfaiye Araçları, Kar Temizleme Araçları, Hidrolik Damperler, Vinç ve Turingler, Sanayi Tipi Hidrolik Presler, Hidrolik Sistemleri ve tüm bunların tamir ve bakımları.

# # # # #


Benzer Firmalar