Anasayfa » Telefon telekomünikasyon » Telekomünikasyon » İSTANBUL Telefon telekomünikasyon » Lonca Bilişim ve Dış Ticaret ltd. Şti.

Lonca Bilişim ve Dış Ticaret ltd. Şti.


kocatepe mh. 19.sok. bayrampaşa/istanbul

Telefon1: 02124373141

Telefon2:

Fax: 02124373141

Web: www.loncatel.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

loncatel Semes sesli mesaj sistemi ile yüzbinleri hızlı ve ucuza arayın.


Ürün ve Hizmetler

SeMeS Sesli Mesaj Sistemi Özellikler

Önceden kaydedilmiş sesli mesajınızı, istediğiniz telefon numaralarını otomatik olarak arayıp, sesli mesajınızı bu numaralara ulaştıran bir sistemdir.

SeMeS Sesli mesaj sistemi ile, ulaşmak istediğiniz çok yüksek sayıdaki telefon numarasına kısa bir sürede ulaşabilir ve kayıtları takip edebilirisiniz.

10.000 kişiye ulaştırmak istediğiniz 30 saniye süren bir sesli mesajı, 2 personelle aratıp ulaştırmak isterseniz, bu personellerin 10.000 numaraya ulaşması 5000 dakika (84 saat) sürecektir. Günde bu kişilerin 8 saatlik bir arama yaptıklarını düşünürseniz; 2 kişinin tüm aramları yapması yaklaşık 11 gün sürecektir.

Sesli mesaj sistemi ile bu 10.000 kişiye, 30 saniyelik bir mesajı yaklaşık 60-90 dakika arasında ulaştırabilirsiniz, telefonda reklamınız yapabilirsiniz. Böylece arama yaptırmak için eleman bulundurmanıza gerek kalmaz ve sesli mesajınızın herkese ulaşması için günlerce beklemezsiniz.

Sesli mesaj anket sistemi ile şirketinizle ilgili istediğiniz anketi düzenleyebilir, sesli mesaj reklam sistemi ile ürünlerinizi reklamını yapabilirsiniz.






1. Tüm telefon numaralarına, istediğiniz sesli mesajı iletebilirsiniz.*
2. Sesli mesaj kampanyanızın ne zaman aramaya başlayacağını belirleyebilirsiniz.
3. Arama yapmak için personel, yazılım ve donanım bulundurmanıza gerek kalmaz.
4. Arama dataylarında, sesli mesajınızı kimin dinlediğini, kimin cevap vermediğini görebilir, arama etkinliğini takip edebilirsiniz.
5. Sesli mesaj kampanyanızda cevap vermeyenleri tekrar, istediğiniz sayıda aratabilirsiniz.
6. Kampanyayı kendinizin oluşturabileceği kontrol paneli mevcuttur. Bu panelle aramak istediğiniz numaraları kendiniz sisteme girebilir, istediğiniz sesli mesajı sisteme yükleyebilirisiniz.*
7. Aynı anda değişik numaralara değişik sesli mesajlarınızı gönderebilir, farklı sesli mesaj kampanyası düzenleyebilirisiniz.
8. Alternatif reklam mecralarından daha uygun fiyata reklam ve tanıtım yapmanıza imkân sağlar.
9. Toplu mesaj ve Toplu SMS sistemlerinden daha uygun fiyatlarla reklam yapabilirsiniz.

* Sesli mesajlar tarafımızdan onaylandıktan sonra kampanya başlatılacaktır.

#sesli mesaj, sesli mesaj anket #mesaj, sesli mesaj reklam #otomatik arama, toplu mesaj #yerel seçim kampanyasi, telefonla reklam #


Benzer Firmalar