Anasayfa » Tekstil ve Yan Sanayi » İSTANBUL Tekstil ve Yan Sanayi » GO&S Tekstil - Taraftar Ürünleri

GO&S Tekstil - Taraftar Ürünleri


Kartal

Telefon1: +90216 4815564

Telefon2: +90545 737 22 43

Fax: +90216 4815568

Web: www.gos.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:İngiltere,almanya,fransa,isviçre, çek cumhuriyeti

GO&S ARTIK TÜRKİYE`DE.NE ÇİN MALI NE BAŞKASI..

TÜM SPOR DALLARI(Amatör, profosyonel, özel branşlar,Kulübünüzün özel günlerinde, BÜYÜK-KÜÇÜK TÜM İŞLETMELER İÇİN PROMOSYONEL ÇALIŞMALAR, SİZİN İSTEKLERİNİZ, BİRLİKTE TASARIMLARIMIZ, HIZLI TESLİMAT )

GO&S
2009 SEZONU İTİBARİ İLE AVRUPA LİGLERİNDEN SONRA ARTIK TÜRKİYE LİGLERİNDE !...
TAKIM SPORLARINDA SİZLERİN HİZMETİNDE !...

2006 yılı itibariyle çeşitli Avrupa ve Ortadoğu ülkelerinin taraftar ürünlerini, yıllık 300.000-350.000 arası atkı ve 100.000 bere kapasiteli entegre tesisimizde, alanlarında profesyonel ekibimizle her klübe özel olarak; renk, desen ve logolarının özel üretim ve ihracatını adet sınırı olmaksızın gerçekleştirmekteyiz. 2008-2010 hedeflerimiz yurtiçi klüplerimize de Avrupa standardı ve kalitesinde ürünler sunmak olacaktır.
Türkiye’nin dünya çapında tekstil sektöründeki başarı ve kalitesini, ürünlerimizde kullandığımız I. sınıf akrilik iplik, kumaş, baskı, nakış, dikim, etiketleme, paketleme ve hızlı teslimat servisiyle sizlere sunmaktayız.
Ürünlerimizi müşterilerimize en iyi şekilde tanıtabilmek ve yeni trendleri yakından izlemek amacıyla her sezon yeni tasarımlar yapmakta; katalog ve renk kartelamızı güncellemekteyiz.
GO&S Tasarım ofisi, müşterileri için yüksek standartlarda ve verimli çalışmak adına sistematik bir yapıya sahiptir.
Bu yapı su şekilde gerçekleşmektedir:
Tasarımlarınız öncelikle değerlendirilmekte, en uygun renkler ve sloganlar ile tasarlanmakta ve sizin onayınıza sunulur. Daha sonra ilk numune üretilir ve ikinci onay alındıktan sonra belirttiğiniz adet ve ebatlarda üretime geçilir. Etiketleme işlemini sizin isteğinize göre şekillendirdikten sonra Paketlemede talebinize göre çeşitleme yapılır.Daha sonra ürünleriniz sipariş başlangıcında belirlediğimiz sürede ve ödeme sekli ile aksatma olmadan eksiksiz elinize ulaşacaktır.
Lütfen tüm sorularınız için bizimle iletişime geçin. Sizlere destek olmaktan mutluluk duyarız.
GO&S Üretim-Tasarım Ekibi

Not: Siparişlerinizde lisanslı logo ve ürünleri lütfen talep etmeyiniz. Sadece lisansör firmalarla sözleşme yaparak üretim gerçekleştirmekteyiz. Takımınızı seviyorsanız lisanslı ürün tercih ediniz.


Ürün ve Hizmetler

taraftar atkı, bere, kol bandı, saç bandı, mini forma, dokuma atkı, eldiven, bayrak, flama, tişört, takım rozetleri, takım anahtarlık, şapka, polar, battaniye, fan scarf, fan bufandas, fan bordados, trikot, fan pullover, fanatic sport

#taraftar atkı #taraftar bere #taraftar ürünleri #imalat atkı #taraftar bayrak


Benzer Firmalar