best carbon


Best Carbon Imalat Ihracat Ithalat ve Sanayi Tic. Ltd. Sti.

Telefon1: 0216 499 68 87

Telefon2:

Fax: 216 499 68 91

Web: www.bestcarbon.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız, kuruluşundan bu yana siz değerli müşterilerine minimum maliyet ile maksimum hizmeti sunmayı ilke edinmiştir. Hızla değişen standartlar ve kalite koşulları çerçevesinde sürekli kendini yenileyen, fakat ana yapı taşları olan eğitimli ve profesyonel ekibinden ödün vermeyen BEST CARBON hızlı ve sağlam adımlar her geçen gün ürün ve müşteri portföyünü büyütmektedir.

Son sistem teknoloji ile üretim parkurumuzda Slipring Bilezikleri, Motor Dinamo Kömürleri, DC Motor Kollektörü, Buji Kavramalar ve Fırça Tutucu İzole Milleri üretilmektedir. Dünya standartlarında ve kelitede olan ürünlerimiz, yaygın dağıtım ağımız ile genel olarak yurdumuzun her bölgesine sevk edilmekte ve takibi yapılmaktadır.

BEST CARBON olarak, kısa vadede kendimize hedef olarak belirlediğimiz noktalara ulaşmış durumdayız. Başardığımız ve ulaştığımız her kısa vadeli hedef, bizleri uzun vadeli hedeflerimize ulaştıracağı şüphesizdir. Uzun vadeli hedeflerimizin en mühimi ve öncelik sırası olan sizleri de BEST CARBON ailesine katabilmektir.

Kalite Lüks Değil, İhtiyaçtır…Doğru Ürün, Doğru Hizmet İçin BEST CARBON!!!




Ürün ve Hizmetler

Firmamız 1990 yılında fırça tutucu imalatıyla üretime başlamış, gelişen altyapı ve tecrübesiyle birlikte Slipring Bilezikleri, Motor Dinamo Kömürleri, DC Motor Kollektörü, Buji Kavramalar ve Fırça Tutucu İzole Milleri üretimiyle imalat yelpazesini genişletmiş, kalitesiyle dürüstlük ilkesiyle ve müşteri hizmetiyle kendini kanıtlamayı başarmıştır.

YILLIK:
5000 Kg Motor Dinamo Kömürü,
50.000 Adet Fırça Tutucu,
50.000 Adet Slipring Bilezik,
10.000 Adet Kollektör,
100.000 Adet 12-24 Volt Buji Kavrama,
200.000 Adet Fırça Tutucu İzole Mil, kapasiteli tesisi ile geniş müşteri ağına sahiptir.




#kömür mil #fırça tutucu #ileişim bilezikleri #buji kavrama #kollektör


Benzer Firmalar