DİL-TEST DİL KURSU


ÇARŞI MERSİN

Telefon1: 2334233

Telefon2:

Fax: 2334334

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1985
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:2 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

MERSİN DİL-TEST DİL KURSU



Dil, kuşkusuz en önemli iletişim aracıdır. Anne ile bebek, öğretmen ile öğrenci arasındaki en etkili ilişkiyi sağladığı gibi tüm dünyayı yönetme gücüne sahip en güçlü silahtır.


Savaşlar başlatır, barışı sağlar, en yükseğe çıkardığı gibi bir anda en yerin dibine batırıveren bir silahtır. Tatlı tatlı söyleştiği, küsleri bir araya getirdiği gibi anında bir çatışma çıkarıverir, gönül alır gönül yaralar.


Tüm dünyada, hele de bu dönemde insanlar işsiz kalırken, bacasız fabrika dediğimiz turizm, olmazsa olmazlarından biridir dil.


Ülkemizin inci gibi seçkin mücevherlerinden olan Mersin’imiz için daha da elit bir farkı vardır dil bilmenin, dil öğrenmenin. Çünkü hem karayolu, hem deniz hem de havayollarından bir çok insan akmakta bu güzel sahil şeridimize.


İngilizce, Almanca ile eğitime devam eden kurumumuza Arapça, Fransızca ve Rusça dillerini de ekleyerek bu yöreye ve ülkemize hizmeti geniş tutmak istedik.


Uzman kadromuz, güler yüzümüz ve bilgimizle ileri teknolojinin her şeyinden yaralanarak (akıllı tahta, bilgisayar vb.) ÜDS, KPDS ve değişik bölümlerde, öğrenmek isteyen herkese kapımız ardına kadar açık………. Bekliyoruz…………


Muammer BAĞLAMAÇ

Dil-Test Yabancı Dil Kursu Müdürü





ÜDS-
KPDS-
TOEFL-
TOEIC









Atatürk Caddesi Akbank Yanı Cem-Ak Pasajı Kat:1 (Enteller Sokağı)
Mersin


0 324 233 43 33


sgs tanıtım 05384386805



Ürün ve Hizmetler

MERSİN DİL-TEST DİL KURSU


ÜDS-
KPDS-
TOEFL-
TOEIC




0 324 233 43 33






#İNGİLİZCE,ALMANCA, #RFANSIZCA,RUSÇA #AİLE BİRLEŞİM #ÜDS,KPDS #


Benzer Firmalar