İzmirbridge dış ticaret


kıbrıs şehitleri cad no:96 k:5 alsancak-izmir

Telefon1: 232 463 00 18

Telefon2: 232 465 00 83

Fax: 232 421 42 23

Web: www.izmirbridge.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:5 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Izmirbridge Kara Taşımacılık,nakliyat ve lojistik Türkiye-Ukrayna-Rusya-Beyaz Rusya ve Kazakistan hattında kara taşımacılık nakliye,lojistik ve gümrükleme hizmeti vermektedir.
2000 – 2005 yılları arası Amerika Hattında vermiş olduğumuz forwardarlık hizmetinden kazandıgımız tecrübe ve hizmet kalitemizi 2006 yılında yapmış olduğumuz ortaklık ve acentalık anlaşmaları sayesinde kara taşımacılık sektörüne aktardık.Sektöre önce Frigofirik,Thermoking Tırlar ile Manisa,Fethiye ve Antalya bölgelerinden Moskova,St. Petersburg,Kiev,Odessa,Minsk,Mogilev,Astana ve Almata’ya yaş meyve ve sebze taşımacılıgı ile başladık.Yaş meyve ve sebze gibi hassas ürünleri hızlı,güvenli ve zamanında taşıyarak gösterdiğimiz başarı sayesinde müşterilerimiz ve acentalarımızın destegi ile inşaat malzemesi,makina,elektronik eşya,yapı malzemeleri,tekstil gibi kuru yüklerin tenteli tırlar ile ithalat taşıma,nakliye ve gümrükleme,ihracat taşıma,nakliye ve gümrükleme ,proje taşımaları ve parsiyel taşıma ve lojistik hizmeti vermeye başladık.
Zor bölgeler olmasına rağmen Rusya,Ukrayna,Kazakistan ve Beyaz Rusya hattında başarılı olmamızın sırrı sadece bu hatta çalışıyor olmamız,hattın ilklerinden olmamız,güçlü ve tecrübeli acentalara sahip olmamız ve sorumluluk sahibi,tecrübeli ve dürüst kurucu ve takım çalışanlarımızdır. Rusya,Ukrayna,Kazakistan ve Beyaz Rusya’ya nakliyat,taşıma ve lojistik alanlarında dünya standartlarında marka olma yolunda çok önemli adımlar atıyoruz.
Rusya’ya Nakliyat,Lojistik,Kara Taşıma ve Gümrükleme,Ukrayna’ya Nakliyat,Lojistik,Kara Taşıma ve Gümrükleme,Beyaz Rusya’ya Nakliye,Lojistik,Kara Taşıma ve Gümrükleme ,Kazakistan’a Nakliye,Lojistik,Kara Taşıma ve Gümrükleme,Moskova’ya Parsiyel,Kiev’e Parsiyel Nakliye ve Lojistik denince akla gelen ilk firma güven ve kalitesi ile Izmirbridge dir.
Saygılarımızla,
Izmirbridge www.izmirbridge.com
Kıbrıs Seh. Cd. No: 96 K: 5 Alsancak – Izmir
Tel : +90.232.463.00.18 Fax:+90.232.421.42.23
Email : info@izmirbridge.com skype:moscow0090


Ürün ve Hizmetler

Rusya nakliye, ukrayna nakliye, kazakistan nakliye, beyazrusya nakliye, rusya parsiyel yükleme, ukrayna parsiyel yükleme, kazakistan parsiyel yükleme, beyazrusya parsiyel yükleme, ithalat ihracat

#Rusya nakliye #Ukrayna nakliye #Kazakistan nakliye #İthalat ihracat #Dış ticaret


Benzer Firmalar