Anasayfa » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Metal ve Yan Sanayi » SDS METAL PROJE TASARIM.SAN.TİC.LTD.ŞTİ

SDS METAL PROJE TASARIM.SAN.TİC.LTD.ŞTİ


MERKEZ:KAĞITHANE CD.KANARYA SK.NO:2 K:1 ÇAĞLAYAN/İSTANBUL

Telefon1: 0212 343 58 52

Telefon2: 0212 343 58 53

Fax: 0212 343 58 99

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:13
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


SDS Metal San. Tic. Ltd. Sti. 2000 yılında paslanmaz çelik mağaza ekipmanları ve dekoratif , paslanmaz askı sistemleri üreten bir firma olarak İstanbul’da kurulmuştur.

SDS Metal kurulduğu günden beri müşteri memnuniyetini ilke haline getirmiş , imalat kalitesi ve detaylara verdiği önem sayesinde bugün sadece Türkiye’de değil yurtdışındada aranan bir marka haline gelmiştir. Gerek mağazacılık trendlerindeki yenilik ve gelişmeler , gerekse müşteri portföyünün gelişmesi SDS markasını sektöre yatırım yapmaya ve büyümeye yöneltmiştir. Büyümeyi hedefleyerek makine parkuru ve iş gücünü artıran firmamız yakın gelecekte standart üretim modelleriyle bir paslanmaz mağaza ekipmanları süper storu olmayı hedeflemektedir.
Metal ne kadar soğuk olursa olsun SDS ailesi olarak bir şey üretirken çeliğe tüm kalbimizi ve özverimizi işleriz , ürünümüzü kullanan kişi sadece memnuniyet ve özgüven hisseder. Buda bizi olağan bir tedarikçinin ötesinde vazgeçilmez bir çözüm ortağı haline getirmektedir. Bizi var eden müşteri memnuniyeti ve özgüvendir , bunu kaynak edinip bugün , yarın , gelecektede
her daim hizmetinizde olacağız.




Ürün ve Hizmetler

paslanmaz , metal, askı raf, dekorasyon, mağaza , ahşap

#paslanmaz,metal #mağaza,dekorasyon #ahşap, # #


Benzer Firmalar