AYRINTI AJANS


İKİTELLİ OSB. HÜRRİYET BULVARI SARAÇLAR SAN. SİT. 5. YOL NO:340 İKİTELLİ - KÜÇÜKÇEKMECE

Telefon1: (0212) 485 50 52

Telefon2: (0212) 485 50 53

Fax: (0212) 485 50 05

Web: www.ayrintireklam.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1998 Yılında ön çalışmalara başlayan AYRINTI ajans, gerekli alt yapı, piyasa ve donanım ihtiyaçlarını tamamladıktan sonra Aralık 1999 yılında resmen faaliyete geçmiş olup, reklam sektörünün her dalında tam hizmet veren bir firma olmuştur.
Varoluş sebebinin hizmet verdiği ve vereceği firmalar olduğu ilkesini benimseyen AYRINTI ajans, çalışma prensibi olarak her zaman kalite, hizmet ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Bu doğrulardan yola çıkarak üstlendiğimiz işin cinsi, şekli ya da ekonomik değerlerden ziyade hizmet verdiğimiz kişi ya da kuruluşların ihtiyaş duydukları ürünleri en kısa sürede, en kaliteli ve en ekonomik şekilde yapılmasına önem vermekteyiz.

Amacımız sunduğumuz hizmetlerle, ihtiyaç duyulan her tür tanıtım faaliyetinde yanınızda olup, yoğun rekabet ortamının yaşandığı günümüz piyasalarında bizlere güvenen dostlarımıza daha mükemmel ve daha kaliteli hizmetler vererek, mevcut ve potansiyel piyasa payımızı arttırmaktır.

Hedefimiz sizlerden aldığımız destek ile dünden bugüne, bu günden yarınlara büyüyerek ve yeni atılımlar yaparak ulaşmak,dayanışma içinde olduğumuz dostlarımıza çağdaş ve kaliteli hizmet sunmaktır.

AYRINTI REKLAM


Ürün ve Hizmetler

REKLAM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ, FUAR VE STAND ÜRÜNLERİ, DIGITAL BASIM EVİ, FOTOĞRAF STÜDYOLARI, METAL KONSTRÜKSİYON, GRAFİK TASARIM, BASILI MATBAA ÜRÜRNLERİ, DİJİTAL BASKILI ÜRÜNLER, ALÜMİNYUM TANITIM MODÜLLERİ, ÖZEL STAND VE PROJE UYGULAMA, PLEKSİGLAS ÜRÜNLER, YÖNLENDİRME MODÜLLERİ, PANTOGRAFİ PANO VE TABELALAR, İŞ GÜVENLİĞ. TABELALARI, FOLYO KESİM VE VİTRİN DİZAYNLARI, KAĞIT VE PLASTİK POŞET İMALATI

#REKLAM, MATBAA #PANO, TABELA, DİJİTAL BASKI, #ALÜMİNYUM TANITIM, METAL KONSTRÜKSİYON, İŞ GÜVENLİ #PLEKSİGLAS ÜRÜNLER, #DIGITAL BASIM EVİ, FOTOĞRAF STÜDYOLARI, METAL KONS


Benzer Firmalar