Anasayfa » Ağaç kereste ve orman ürünleri » Ağaç ve Orman Sanayi » ANTALYA Ağaç kereste ve orman ürünleri » JANLER ENDÜSTRİYEL ISITMA SOĞUTMA MAK.SAN.VE TİC.A.Ş.

JANLER ENDÜSTRİYEL ISITMA SOĞUTMA MAK.SAN.VE TİC.A.Ş.


Milliegemenlik cad.83 ncü sok.5/17 ANTALYA

Telefon1: 0242 248 64 82

Telefon2:

Fax: 0242 244 94 00

Web: www.janler.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:27 (Yönetici:2 | Memur:5 | İşçi:20
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Seralar için geliştirilişmiş dünya`da ve Türkiye`de tek ISITMA KAZANLARI imalatı ve sera içi ısıtma ve soğutma işleri.


Ürün ve Hizmetler

Seralarda kullanılmak üzere, 8 yıldır üzerinde çalıştığımız ısıtma kazanları iki farklı model üzerine üretimini yapmaktayız.MU tipi kazanlarımız otomatik olup kömürü yanma odasına kendisi alır yakar, yanmayan kömürü mixerinde çevire çevire yakarak, kömürü dışarı kendisi atar.Bu kazanın en büyük özelliği toz kömür yakabilmesidir.Dumanla birlikte dışarı çıkmakta olan tozu geri yanma odasına göndererek turbo etkisi yaratır.Yakıtta %60 tasarruf sağlar.45.000 m2 serayı bir kazanla ısıta bilirsiniz.Diğer kazan modelimiz manuel olup basamaklı bir yanma odası mevcut olup 1.000.000 k.Cal. olarak çiftçi serası diye tabir ettiğimiz 5.000 m2 lik seralar için üretilmektedir.
Firmamız sera kazanı üretmekle kalmayıp sera iklimlendirmesini de yapmaktadır.Sera ısıtmasında ihtiyaca binaen demir borulu ve plastik borulu tesisat olarak kurulumunu yapmaktadır.

#SERA #ISITMA #KAZAN #İKLİMLENDİRME #KALORİFER


Benzer Firmalar