Anasayfa » Danışmanlık hizmetleri » Muhtelif mal ve hizmetler » SAKARYA Danışmanlık hizmetleri » H2 ENDÜSTRİ HİDROJEN ENERJİ TEKNOLOJİLER DANŞ.DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.

H2 ENDÜSTRİ HİDROJEN ENERJİ TEKNOLOJİLER DANŞ.DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.


Çark Cad.Cevatbey Psj. K:2 D:176

Telefon1: 0264 282 42 46

Telefon2:

Fax: 0264 282 42 46

Web: www.h2endustri.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

H2 Endustri Hidrojen Enerji Teknolojileri Dış Ticaret Ltd.Şti; Hidrojen Enerji Sistemleri ile ilgili tüm dünyadaki en güncel teknolojileri tedarik ederek sizlere ulaştırmayı hedefleyen , bu konuda tanıtıcı ve eğitici faaliyetler yürüten bir firmadır.
Çağımızın en önemli yenilenebilir enerji kaynağı olan Hidrojen Enerjisine dayalı tüm teknolojileri (Pem, Fuel cell, yakıt Hücreleri, Hidrojen Deney Setleri, Yenilenebilir Eğitim Setleri, Hidrojen Araba Modelleri vb..)sizlere ulaştırmayı hedeflemekteyiz.
* Eğitim kurumları ,
* Labaratuvarlar ,
* Üniversiteler ,
* Ar-ge çalışması yapan kuruluşlar
* Endustriyel ortamlar
için tasarlanmış ( Yenilenebilir enerji eğitim setleri, hidrojen deney setleri, Pem, yakıt hücresi, bilimsel oyuncaklar vs..) web sitemiz aracılığı ile tanıtımını yaparak en hızlı sürede ve en güvenli şekilde sizlere ulaştırıyoruz .
Ürünlerimiz Hidrojen enerjisinin hayatın her aşamasında kullanılabilirlilği hakkındaki tüm önyargılarımızı kaldıracaktır.Bu sayede geleceğin en önemli yakıtı hidrojen enerjisi hakkında çok daha ciddi çalışmalar yapılabilecektir.
H2 Endustri Hidrojen Enerji Teknolojlieri Ltd. Şti.


Ürün ve Hizmetler

Hidrojen enejisinin çalışma prensibini göstermek amacıyla tasarlanmış ürünlerimiz olan;Hidrojen eğitim Ürünleri, Yenilenebilir Enerji Eğitim Setleri, Hidrojen Güneş Deney Setleri, Hidrojen Araba, Pem Yakıt Hücreleri 12W-5KW, Pem Fuel Cell Deneysel, Pem Elektroliz Setleri, Metanol Yakıt Hücreleri, Güneş Panelleri, sunum ve satışını yapmaktayız.

#Hidrojen eğitim Ürünleri,Yenilenebilir Enerji Eğit #Hidrojen Güneş Deney Setleri,Hidrojen Araba, #Pem Yakıt Hücreleri 12W-5KW,Pem Fuel Cell Deneysel #,Pem Elektroliz Setleri,Metanol Yakıt Hücreleri #Güneş Panelleri


Benzer Firmalar